• BIST 9930.03
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Gümüşhane : 18 °C
  • Trabzon : 19 °C

Foto Gümüşhane Başlıyor

12.02.2020 10:33
Foto Gümüşhane Başlıyor
Gümüşhane Belediyesi iştiraki olan Gümüşhane Şehircilik ve Sosyal Hizmetler A.Ş (GÜMSAŞ) sosyal medya üzerinden ‘Foto Gümüşhane’ adlı yarışma başlattı. Yarışmada dereceye giren 30 kişiye fidan bağışı yapılacak.

Gümüşhane Belediyesi iştiraki olan Gümüşhane Şehircilik ve Sosyal Hizmetler A.Ş (GÜMSAŞ) sosyal medya üzerinden ‘Foto Gümüşhane’ adlı yarışma başlattı. Yarışmada dereceye giren 30 kişiye fidan bağışı yapılacak.

Son müracaat tarihi 29 Şubat olan yarışmaya facebook ve instagram üzerinden katılım sağlanacak. Yarışmaya katılmak isteyen herkes Gümüşhane, ilçeleri, köyleri ve yaylalarının fotoğraflarını her iki sosyal medya organından #gümüşhane, #gümsaş hashtagları ve facebook'ta @gumsas, instagramda @gumsas29 etiketleriyle başvurabilir.

Konuyla ilgili açıklama yapan GÜMSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüphan Özyurt, “Belediye başkanımız Ercan Çimen’in teşvikleriyle ilimizin tanıtımına katkıda bulunabilecek projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Her ay bir tiyatro, okullarda sanat günleri ve şimdi de fotoğraf yarışması düzenleyerek şehrimizin kültür- sanat hayatını kalkındırmayı amaçlıyoruz. Halkımızın bu yarışmaya katılımı şehrimiz için çok önemli. Bu yarışmayla birlikte şehrimizde fotoğraf kültürünün gelişmesini hedefliyoruz ve bu yarışmada çekilecek fotoğraflar ilimizin tarihi, kültürel ve turistik yörelerinin tanıtımı açısından da mihenk taşı olacaktır” diye konuştu.

Özyurt, “Kişiler görmedikleri yerleri bu fotoğraflar sayesinde görecek ve şehrimizde turizm hareketliliği artacaktır. Fotoğraf yarışmalarının uluslararası fotoğrafçıların ilgisini çekiyor. O nedenle bu tür yarışmaların sürekliliğinin arz etmesi büyük önem taşıyor” diyerek sözlerini noktaladı.

Yarışmaya Gümsaş’ın sosyal medya hesaplarından katılabilirsiniz. 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim