• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Gümüşhane : 23 °C
  • Trabzon : 17 °C

GÜMÜŞ SEZONU AÇTI

27.08.2018 11:31
GÜMÜŞ SEZONU AÇTI
TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Gümüşhanespor, 2018-2019 futbol sezonunu düzenlediği törenle açtı.

Yenişehir Stadyumunda gerçekleştirilen törende, takım oyuncuları, teknik ekip ve yönetim kurulu üyeleri taraftara takdim edildi. Tribünleri dolduran Kırmızı-beyazlı taraftarlar yaptıkları tezahüratla takımlarına destek oldu.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Gümüşhanespor Onursal Başkanı Hacı Osman Akgül, törende yaptığı konuşmada, kar, kış demeden Gümüşhanespor’u destekleten cefakâr taraftar ile birlikte sezon sezonu istenilen şampiyon ulaşacaklarını belirterek, “İstediğimiz o şampiyonluğu birlik ve beraberlik içinde kazanacağımızı düşünüyorum. Gümüşhanespor hepimizin, bu takımın sahibi sizlersiniz. Bu yılı kurumsallaşma yılı ilan ettik. 13 yıldır sizlerin istekleriyle kulübümüzün Onursal Başkanlığını üstlenmekteyim. İnşallah bu yıl çok istediğimiz şampiyonluğu kazanacağız. Bunu da birlik içinde başaracağız. Şahsım olmak üzere yönetiminde olan arkadaşlarımız hiçbir taraftar grubuna yakın veya uzak değildir. Bütün taraftarlarımız Gümüşhanespor’un başarı olmasını istediği için hepsi bizim için eşittir” ifadelerini kulandı.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ise  “Gümüşhanespor kulüp başkanımız çok heyecanlı. İnşallah bu heyecanını tüm sezona yayarak inşallah şampiyon olacağız. 3 yıldır final oynuyoruz. Finallerde tüm halkımız tribünleri doldurdu. Tüm halkımıza bugün de sezon açılışı için düzenlenen etkinlikle yerini aldığı için teşekkür diyorum. Gümüşhanespor bu şehrin markalarından bir tanesidir. Takımımızın bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi

Gümüşhanespor taraftarlarının şampiyonluğa inandığını belirten Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Kurban Karagöz ise, “Bu sezon yeni bir yönetimle yeni bir anlayış, değerli antrenörümüz Ziya Doğan ve milletvekilimiz ve Onursal Başkanımız Hacı Osman Akgül’le beraber Gümüşhanespor’umuzu yaşatmaya devam edeceğiz. Bu için elimizden geleni yapacağımıza söz veriyorum. Kurumsallık anlamında yapılması gereken ne varsa yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Sezon sonu şampiyon olmak istediklerini söyleyen Başkan Karagöz, hedefe ulaşırken birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğine vurgu yaptı.

Konuşmaların ardından kurban kesimi yapılarak, dua edildi.

Sezon açılış töreninin ardından Gümüşhanespor, TFF 2. Lig ekiplerinden Sivas Belediyespor ile hazırlık maçı yaptı. Kırmız Beyazlı ekip sahandan 1-0 galip ayrıldı.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim