• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Gümüşhane : 13 °C
  • Trabzon : 14 °C

ONUK’TAN TEPECİKSPOR MAÇI DEĞERLENDİRMESİ

15.09.2021 12:17
ONUK’TAN TEPECİKSPOR MAÇI DEĞERLENDİRMESİ
Gümüşhanespor Teknik Direktörü Ekrem Onuk, deplasmanda oynanan Büyükçekmece Tepecik Spor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

ONUK’TAN TEPECİKSPOR MAÇI DEĞERLENDİRMESİ

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Ekrem Onuk, deplasmanda oynanan Büyükçekmece Tepecik Spor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Müsabakanın suni çim zeminin de olması nedeniyle Gümüşhanespor adına kolay bir 90 dakika geçmeyeceğinin bilincinde olarak hazırlık yaptıklarını belirten Onuk, " Suni çim, futbolcular için her zaman oynanması zor bir zemindir. Rakibin kendi sahası olduğu için bu durum kendileri adına bir avantajdı. Sonuçta alışık oldukları bir zeminde mücadele edeceklerdi. Profesyonel liglerde bu tarz zeminlere nadir rastlanılır. Dolayısıyla bu durum ev sahibi ekiplere her zaman avantaj olur. Çalışmalarımızı bu bilinçle yaparak deplasman maçımıza gittik. Zeminin durumunu göz önünde bulundurarak sakatlık gibi olumsuz durumlar olmaması adına hazır olan oyuncularımızı kadromuzda bulundurduk." dedi.

Karşılaşmanın başlaması ile birlikte rakibin ev sahibi olması ve zemin avantajı olması sebebiyle oyuna kontrollü başladıklarını ifade eden Onuk, " Rakibimizin baskılı başlayacağını biliyorduk, bizde ilk etapta onları durdurup sonrasında oyunu kendi alanlarına yıkmayı planladık. Nihayetinde de düşündüğümüz ve istediğimiz gibi oldu. Rakibimizi önce durdurup sonrasında ise oyunun kontrolünü elimize alarak pozisyonlar ürettik. Karşılaşmanın ilk yarısında Murat Torun'un bir şutu direkten dönerken, Nasrullah Dedemen ile de net bir pozisyondan yararlanamadık. Oyuncularımız zaman zaman zeminin azizliğine uğradı ama her zaman söylediğimiz gibi kazanamıyorsak da kaybetmeyeceğiz. Bu istek ve bilinçle her maçımıza çıkıyoruz. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise yine net pozisyonlar yakalayan taraftık. Henüz hazır olmadığı için, maç kondisyonunu hazır hale getirmesi adına ikinci yarı da oyuna dahil ettiğimiz Yusuf Yağmur ile net bir pozisyon yakaladık. Faul ile durdurulmasına rağmen hakem kararı ile oyun devam etti. Maçta ki en net pozisyonlarımızdan biride maalesef yanlış kararla sonuçlandı. Bunlar futbolun içinde olan şeyler, yine olacaktır. Biz kendi gücümüzü biliyoruz ve en önemlisi aile ortamı içerisinde önümüze bakıyoruz.’’ dedi.

İlerleyen haftalarda bir çok şeyi aşmış ve yoluna emin adımlarla devam eden bir Gümüşhanespor izleteceklerini söyleyen Onuk, " İki karşılaşmamızdan da gol yemeden ayrıldık. Sadece hücum hattında eksikliklerimiz var. Kadromuzda çok önemli oyuncularımız var ama henüz hazır olmadıkları için forma şansı veremiyoruz. Bu da istediklerimizi tam olarak  sahaya yansıtmamamıza neden oluyor. Çok sağlam silahlarımız mevcut, bundan sonra ki karşılaşmalarda artık görev almaya başlayacaklar. Taraftarlarımızın heyecanını ve beklentilerini çok iyi anlıyorum. Çünkü bir Gümüşhaneli olarak bende aynı heyecan ve duyguları yaşıyorum. Taraftarlarımız bizlere destek olsun. Güzel günlere hep birlikte varalım. Bizlerin inancı sonsuz. " diye konuştu.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim