• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Gümüşhane : 21 °C
  • Trabzon : 15 °C

GÜMÜŞ, SESSİZLİĞİNİ TEKİN ADAR’LA MI? BOZACAK

24.12.2018 12:59
GÜMÜŞ, SESSİZLİĞİNİ TEKİN ADAR’LA MI? BOZACAK
TFF 2.Lig Beyaz grubun ilk yarısını 13.sırada tamamlayan Gümüşhanespor, sezonunun ikinci yarısına daha iddialı girmek için transfer çalışmalarını sessiz bir şekilde yürütülüyor.

Sezonu ilk yarısında istenilen performanstan uzak bir görüntü çizen Kırmız-Beyazlı ekip, Teknik Direktör Metin İlhan’ın yönetime verdiği transfer raporları doğrultusunda çalışmalarına başladığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Teknik Direktör İlhan, bir dönem Gümüşhanespor forması giyen her iki kanatta görev alan Tekin Adar’ı yakın markaja aldığı öğrenildi. Tecrübeli oyuncunun bonservisinin Cizrespor’da olması,  bu transferi zora sokuyor. Gümüşhanespor yönetimi Tekin Adar transferi için Cizrespor ile temas kurduğu, Cizrespor’un Tekin Adar için 30 bin TL bonservis bedeli istediği bilgisine ulaşıldı. Öte yandan Tekin Adar’ın Gümüşhanespor forması giymeye sıcak baktığı ve bu transferin gerçekleşmesi için Cizrespor’dan kolaylık yapmasını beklediği öğrenildi.

Transfer Listesi 1.Liglerden

Sezonun ikinci yarısı daha iddialı bir kadro kurmak isteyen temsilcimiz,  Teknik Direktör Metin İlhan’ın transfer listesinde ki oyuncular ilgili çalışmalar yürütmeye başladı. Daha önce 1.lig’de birçok takımda başarılı sezonlar geçiren Teknik Direktör İlhan, daha önce çalıştığı ve yakından tanıyan üst liglerde ki oyuncuları Gümüşhane’ye getirerek ikinci yarı daha iddialı olmak istiyor.

Teknik Direktör İlhan’ın yönetime sunduğu raporda 2 tane stoper, 2 tane forvet, 2 tane bek, 1 tane on numara ile iki yönlü bir orta saha oyuncusu olduğu öğrenildi.  Teknik direktör Metin İlhan transfer raporunu sunarken kulübü maddi olarak çok etkilemeyecek, oyucular arasında maddi dengeyi koruyabilecek bir liste verdi.

Hüseyin Çolak Yuvadan Ayrılabilir

Sezon başında Hacettepe’den Gümüşhanespor’a transfer olan forvet oyuncusu Hüseyin Çolak devre arası temsilcimizden ayrılabilir.

90 dakika gösterdiği mücadelesi ile taraftarların beğenesini alan forvet oyuncusu Çolak ile birkaç takımın ilgilendiği, Çolak’ın da bu takımlara sıcak baktığı bilgisine ulaşıldı. Birçok takımın radarında olan Hüseyin Çolak ile Samsunspor ve Sakaryaspor’un yakından ilgilendiği, Samsunspor’un Hüseyin Çolak’la temas kurduğu bilgisi edinildi.  Bonservisi Gümüşhanespor’da olan forvet oyuncusu için son sözü temsilcimizin Teknik Direktörü Metil İlhan’ın söyleyeceği belirtiliyor.

Öte yandan yapılacak transferler için kadroda yer açmak isten Gümüşhanespor, Tufan Kelleci, Fatih Kamacı, Şahin Aygüneş, Yunus Emre Yalçın, Burak Kaan Kelleci, Onur Yıldız, Tugay Özcan, Kuzey Doğru ve Recep Oğuz ile yollarını ayırdı.

 

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim