• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Gümüşhane : 14 °C
  • Trabzon : 16 °C

YAZ OKULU BAŞLIYOR

20.06.2018 11:17
YAZ OKULU BAŞLIYOR
Gümüşhane Nesrin Halit Zarbun Anaokulu, çalışan anne-babalara yardımcı olmak, yaz döneminde çocukların gelişimlerine katkı sağlamak ve tatil dönemini çocuklar açısından verimli kılabilmek amacıyla yaz okulu açıyor.

Açılacak yaz okulu 18 Haziran-18 Ağustos 2018 tarihleri arasında faaliyet gösterecek ve eğitim saatleri yarım gün ve tam gün şeklinde olacak.

Açılacak olan yaz okulunda, okul öncesi eğitim etkinliklerinden olan sanat, müzik, fen - doğa, matematik, Türkçe dil, drama, oyun etkinlerinin yanı sıra, çocukların sosyal-duygusal gelişimlerine büyük ölçüde katkı sağlayacak olan din ve değerler eğitimi, yüzme kursu, jimnastik, halk oyunları, İngilizce ve satranç eğitimlerine yer verilmektedir. Hedef kitlesi 33 - 70 ay arası çocuklar olan yaz okulunda, okula yeni başlayacak olan çocukların da okula uyumunun sağlanması hedeflenmekte.

Özellikle sosyal aktivitelere ağırlık verilen yaz okulu eğitim programında çocukların grup içi iletişim becerilerinin, yaratıcı ve özgün düşünme becerilerinin, kendi bedenini tanıma ve kullanma becerilerinin artırılması, ruhsal olarak duygu boşalımının sağlanması için fırsatlar yaratılarak, çocukların çok yönlü gelişimini sağlamak hedeflenmekte. Ayrıca çocuklara, hafızalarında rengârenk anıların kalacağı, keyifli, mutlu bir yaz dönemi geçirerek eğlenerek öğrenme sağlayabilecekleri ortam oluşturuldu.
 

Okul telefon: 0 456 213 15 22

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim