• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Gümüşhane : 21 °C
  • Trabzon : 15 °C

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ, TÜM HARİCİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE DE KAPILARINI AÇTI

07.10.2020 10:17
GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ, TÜM HARİCİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE DE KAPILARINI AÇTI
Gümüşhane Üniversitesi, Gümüşhane’de yaşayıp da farklı üniversitelere kayıtlı olan tüm öğrencilere kapılarını açarak, öğrencilerin kütüphane, laboratuvar ve internet altyapı destek sistemleri gibi hizmetleri kullanabilmesinin önünü açtı.

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, gazetemizin sorularını yanıtladı. Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Gümüşhane’de yaşayıp da farklı üniversitelere kayıtlı olan öğrencilere üniversitenin imkanlarını açtıklarını söyledi.

Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “Türkiye’de hangi üniversitenin öğrencisi olursa olsun kapımız tüm öğrencilerimize açık. Hiçbir öğrencimizin olağanüstü bu dönemde mağdur olmasını istemiyoruz. Gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlanmak zorundayız. Bu noktada tüm imkanlarımızla öğrencilerimizin yanındayız” dedi.

Rektör Prof. Dr. Zeybek, “Başka üniversitelerde okuyan Gümüşhaneli öğrencilerimiz üniversitemizin laboratuvar, altyapı, internet destek sistemleri ve kütüphane başta olmak üzere üniversitemizin imkanlarından faydalanabilecekler. Kapımız bütün öğrencilerimize açık. Türkiye’nin hangi üniversitesinde okursa okusun öğrencilerimiz için gerekli hazırlıkları yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Hiçbir öğrencimizin böyle olağanüstü bir dönemde mağdur olmasını istemiyoruz ve onları yalnız bırakmayacağız. Yeter ki onlar üniversitemizin imkânlarından faydalanmak istesinler. Başka bir üniversitede okuyor olmaları onların böyle bir dönemde bir takım sıkıntı yaşamalarına sebep olamaz. Gümüşhane Üniversitesi elbette kendi öğrencilerimize en iyi şekilde hizmet etmeye çalışmaktadır ama bunun dışında Türkiye’nin diğer illerinde okuyan öğrencilerimizi de kendi öğrencimiz kabul ediyoruz. Bunlar bizim gençlerimiz, gençlerimizi yarınlara en iyi şekilde hazırlamak zorundayız. Salgın dahi gençlerimizin yarınlara en iyi şekilde hazırlanmaları noktasında herhangi bir eksikliğe meydan vermemelidir. Bu noktada da bütün imkânlarımızla öğrencilerimizin yanındayız” açıklamasında bulundu.        

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim