• BIST 9139.12
  • Altın 2324.276
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9529
  • Gümüşhane : 9 °C
  • Trabzon : 16 °C

ÜNİVERSİTEDEN DEV İŞ BİRLİĞİ

26.02.2018 11:02
ÜNİVERSİTEDEN DEV İŞ BİRLİĞİ
Gümüşhane Üniversitesi ile Türkiye’nin en saygın üniversiteleri arasında yer alan Yıldız Teknik Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Gümüşhane Üniversitesi Vakfı çalışmaları için İstanbul’da bulunan Rektör Prof.Dr. Halil İbrahim Zeybek, Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve aynı zamanda GÜSİAD Onursal Başkanı Prof. Dr. Kenan Aydın’ı, ardından da YTÜ Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin’i makamında ziyaret etti.

Tanışma ve bilgilendirme amaçlı gerçekleşen ziyarette YTÜ Rektörü Şahin, Gümüşhane heyetine kampüsü gezdirerek üniversitenin tarihçesi ve teknopark hakkında detaylı bilgilendirme yaptı. 

Gümüşhane Üniversitesi ve vakfı konusunda bilgi veren Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise İstanbul’daki ziyaretlerinin amaçlarını aktardı. Akademik alanda, öğretim görevlilerinin araştırmaları ve projeler konusunda deneyim aktarma ve paylaşma hususların görüşüldüğü ziyarette Rektör Şahin’i Gümüşhane’ye davet eden GÜ Rektörü Zeybek, ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerini dile getirdi. 

Rektör Zeybek, özellikle YTÜ’nün teknopark deneyiminden çok etkilendiklerini, gelecekte şartlar olgunlaştığında Gümüşhane’nin de bulunduğu bölgede sektör gücüne paralel bir teknopark girişimi olacağını kaydetti. 

Programda son olarak Gümüşhane Üniversitesi ile Yıldız Teknik Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim