• BIST 9679.8
  • Altın 2489.215
  • Dolar 32.4449
  • Euro 34.4386
  • Gümüşhane : 13 °C
  • Trabzon : 15 °C

TÜGVA OKUMA SEFERBERLİĞİ BAŞLATTI

02.04.2018 11:55
TÜGVA OKUMA SEFERBERLİĞİ BAŞLATTI
Türkiye Gençlik Vakfı ülke genelinde okuma seferberliği başlattı.

Kitap kurdu projesi ile ortaokul öğrencilerine okuma aşkı aşılamaya çalıştıklarını ifade eden TÜGVA Gümüşhane ortaokul koordinatörü Selami Öktem, Okuruz biz adlı proje ile tüm Türkiye ile ortak kitap okuma etkinliği gerçekleştirdiklerini söyledi.

 

Etkinliğe Yaklaşık 20 Kişilik Bir Grup Katıldı

 

 Etkinliğe yaklaşık 52 kişilik bir grubun katıldığını söyleyen ortaokul koordinatörü Selami Öktem, TÜGVA olarak kitap okumaya çok önem veriyoruz. Ortaokul öğrencilerine yönelik yaptığımız kitap kurdu projesine yoğun ilgi aldık. Bunun bir sebebi de öğrencilerin yanında öğretmenlere de ödül veriyor olmamız. Ortaokul öğretmenleri hazırladıkları 5 kişilik öğrenci gruplarıyla yarışmamıza katılıp 7000 TL ye kadar ödül kazanabilirler. Bunun yanında Gümüşhane Kitap Kulübü ile birlikte ortak yaptığımız çalışma ile her pazartesi Gümüşhane Belediyesinin  5. Katında  da bulunan kitap kafemizde saat:19:00 da kitap okuma etkinliği yapıyoruz. Bu etkinliğe de tüm halkımız davetlidir.” dedi.

Öktem; Her hafta aramıza katılan farklı farklı insanlarla birlikte kitap okumak ve sonrasında kitap üzerine sohbet etmek hep hayal ettiğimiz bir şeydi. Bunu başarabiliyor olmaktan çok mutluyuz. Etkinliğimize ilkokul ve ortaokul öğrencileri de ilgi gösteriyor ve bizi mutlu ettiğini söyledi.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim