• BIST 10319.96
  • Altın 2466.629
  • Dolar 32.217
  • Euro 35.1114
  • Gümüşhane : 8 °C
  • Trabzon : 12 °C

TEOG VİDEO KONFERANS ÜZERİNDEN DEĞERLENDİRİLDİ

21.02.2014 21:10
TEOG VİDEO KONFERANS ÜZERİNDEN DEĞERLENDİRİLDİ
İl Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıda “Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi” video konferans yöntemiyle tanıtıldı.

 

Video konferansa İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Murat Şükrü Baş ve Mesut Olgun, Şube Müdürleri Adem Doğan ve İbrahim Taş, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Okul Müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı,  Seviye Belirleme Sınavı'nın sona ermesinden sonra yerine getirilen Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sistemi Sınavı'nın ilkini ilk yarı dönemde yapmış ve sınavın uygulamasında herhangi bir sorun yaşamamış ve Gümüşhane olarak başarılı olmuştuk. TEOG Sınavının ikincisini 28-29 Nisan 2014 (Pazartesi ve Salı) günleri yapacağız. TEOG “Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi” sınavlarında Gümüşhane ve ilçelerinde okuyan ve 31 sınav merkezimizde yaklaşık bin 771 sekizinci sınıf öğrencimiz katılacaktır. Fen ve Teknoloji, Matematik, Türkçe, Yabancı Dil, Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi ve T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük derslerinden gireceğimiz ikinci sınavda da il olarak başarılı olacağımıza inancımız tamdır. Bu konuda okul, veli ve öğrenci olarak hassasiyet göstereceğinize inanıyorum. Bu sınavlarda görev alacak olan tüm idareci, öğretmen ve değerli personelimize, sınav güvenliği ile alakalı büyük katkı veren emniyet ve jandarma mensuplarımıza, bizlere destek olan tüm öğrenci velilerimize teşekkür ediyorum.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim