• BIST 9735.91
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 30 °C
  • Trabzon : 23 °C

ŞAHİNKAYA OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISINA KATILDI

27.10.2015 18:55
ŞAHİNKAYA OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISINA KATILDI
Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya Dumlupınar Ortaokulu/ İlkokulunda düzenlenen 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Toplantısına katıldı.

 

Okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, okul müdürü İsa Aslan, Okul Aile Birliği Yönetimi ve veliler katıldı.

Şahinkaya, toplantıda yaptığı konuşmada velilere seslenerek; “Çocuklarımız bizim için çok önemli. Onlar bizim servetimiz ve geleceğimiz. Onlar bize Allah'ın bir emaneti. O halde bu emaneti hep birlikte en iyi şekilde yetiştirmek için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz.” dedi.

Dünyaya geldiğinde evlere neşe katan çocukların yanlış davranışlar içerisine girmemesi için aile içerisinde gereken sevgi ortamının oluşturması, mutlaka okul ile işbirliği içerisinde olunması gerektiğini vurgulayan Şahinkaya, “Çocuklarımızın hassas noktalarını öğretmeni ile paylaşmalıyız ve çocuklarımızı küçük görmemeliyiz. Yarının bürokratları veya bakanları bu sıralardan çıkabilir. Onlara bu gözle bakalım. Onların yanında örnek olacak davranışlar sergilemeliyiz” dedi.

Eğitim öğretimde öğrenci-öğretmen-veli unsurlarının önemine, okul, aile ve veli iletişiminin gerekliliğine işaret eden Şahinkaya,  sözlerini şöyle tamamladı: “Başarının yüzde 80’ i iletişimden geçer. Yoğun katılımlarından dolayı tüm velilere, toplantıda emeği geçen İdareci, öğretmen ve okul personellerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim