• BIST 9932.26
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Gümüşhane : 19 °C
  • Trabzon : 20 °C

RESİM YARIŞMASI BAŞLIYOR

20.11.2018 12:24
RESİM YARIŞMASI BAŞLIYOR
Gümüşhane Ticaret İl Müdürü Mürsel Yaşar, Türkiye geneli Orta Okullar arası “Tüketici ve Tüketim” konulu Resim Yarışması düzenleneceğini söyledi.

Gümüşhane Ticaret İl Müdürü Mürsel Yaşar, yaptığı açıklamada yarışma hakkında şu bilgileri paylaştı:

“Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü tarafından Milli Eğitimin Temel amaçları doğrultusunda, sanatsal faaliyetlere katılımı arttırmak, sanatsal aktivitelerde etkin rol oynanmasına ve öğrencilerin yeteneklerini sergilemesine olanak sağlamak amacıyla Tüketicinin temel ihtiyaçlarının karşılanması, sağlık ve güvenliği, bilgi edinmesi, eğitilmesi, zararlarının giderilmesi, sağlıklı bir çevrede yaşaması, ekonomik çıkarlarının korunması, seçebilmesi, temsil edilmesi, örgütlenmesi ve sesini duyurması, Eğitim çağındaki çocuklarımızı ve gençlerimizi bilinçli tüketim ve tüketici hakları konusunda bilinçlendirmek, farkındalık oluşturmak, sanatsal çalışmalarını desteklemek, değerlendirmek, sergilemek ve kalıcı eserler bırakmaya özendirmek amacıyla Tüm Türkiye’de resmi ve özel okular da eğitim ve öğretim gören ortaokul 5.6.7.8. sınıf öğrencilerini kapsayan “Tüketici ve Tüketim” konulu resim yarışması yapılacaktır. Yarışmaya; Tüm Türkiye’deki resmi ve özel okullarda eğitim ve öğrenim gören ortaokul öğrencileri katılabilecektir.

Eserler Nereye Teslim Edilecek?
Öğrenciler resim yarışmasına; doldurup imzaladıkları fotoğraflı başvuru formu ve 35×50 formatındaki eserin aslı (orijinali) ile katılabilecekler. Öğrenciler, Gümüşhane Valiliği Ticaret İl Müdürlüğünden, Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi  http://tuketici.ticaret.gov.tr/ adresinden, ayrıca https://www.facebook.com/etuketici/  ve https://twitter.com/etuketici sosyal medya adreslerinden başvuru formu ile yarışma şartnamesine ulaşabilecekler.

Öğrenciler resimlerini,12 Kasım 2018 – 15 Şubat 2019 tarihleri arasında, Okulları ve Milli Eğitim Müdürlükleri aracılığı ile Müdürlüğümüzün yarışma sekretaryasına, elden, posta veya kargo aracılığıyla teslim etmesi gerekmektedir. Öğrenciler, (0456) 213 4041 ve (0456) 213 3529 no’lu telefonlarımızdan yarışmayla ilgili bilgi alabileceklerdir.”
 

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim