• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 18 °C
  • Trabzon : 19 °C

OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN ZİYARET

27.11.2013 16:44
OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN ZİYARET
Gümüşhane BİLSEM (Bilim Sanat Merkezi) Okul Aile Birliği İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

 

            2013-2014 Eğitim Öğretim yılı başında yapılan seçim sonrası Okul Aile Birliği Başkanlığına Kubilay Bozalan, yönetime seçilen Bayram Bilgin, Taşkın Kılıç, Belgin Çakır, Hilal Öztürk ile Gümüşhane Bilim Sanat Merkezi Müdürü Cengiz Kalaycı hazır bulundu.

Ziyarette Gümüşhane Bilim Sanat Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Kubilay Bozalan; “Bundan dört yıl önce kurulan Gümüşhane Bilim Sanat Merkezi çevre iller dikkate alındığında Gümüşhane’de fazla ilgi ve dikkat çekmemiştir. Bu bizleri ziyadesiyle üzmektedir. Bilindiği gibi yeni kurulan ve üstün yetenekli çocuklarımıza hitap eden kurumumuzun acilen bir binaya ve diğer donanım malzemelerine ihtiyacı bulunmaktadır. Gümüşhane maalesef özel eğitime muhtaç çocuklarımız için açılan eğitim kurumlarına itibar etmemiştir. Biz ileride çok iyi yerlerde bizleri temsil edecek bu yetenekli yavrularımızın ve diğer özel eğitime muhtaç öğrencilerin de dikkate alınması gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle sizlerden daha çok destek ve ilgi bekliyoruz” dedi.

            Yapılan ziyaretten dolayı okul aile birliğine teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş;   “Gümüşhane Milli Eğitim camiası olarak tüm okullarımız bizim için önem arz etmektedir. Bilim Sanat Merkezi velilerinin bu duyarlılığı bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bilim Sanat Merkezi de bizim için diğer okul ve kurumlar kadar önemlidir. Bu güzide okulumuzun bina sıkıntısını da yakinen biliyoruz. Bina ve donanım ihtiyacı olarak imkânlar neticesinde yanınızda olacağız. İnşallah en kısa zamanda bu problemi gidereceğiz. Oradaki çocuklarımızın sıkıntıları bizim sıkıntımızdır. Yeni yönetim olarak sizlere çalışmalarınızda üstün başarılar diliyorum” dedi.    

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim