• BIST 9693.46
  • Altın 2509.823
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.7692
  • Gümüşhane : 12 °C
  • Trabzon : 14 °C

KELKİT'TE PARAMEDİKLER HAFTASI KUTLANDI

28.12.2017 09:20
KELKİT'TE PARAMEDİKLER HAFTASI KUTLANDI
Gümüşhane Üniversitesi Kelkit Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından, Paramedikler Haftası dolayısıyla tiyatro ve müzik dinletisi programı düzenledi.

Kelkit ilçe Abdülhamit Han Lisesi çok amaçlı salonda gerçekleşen programa Kelkit kaymakamı Naif Yavuz, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Kelkit Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Canan Sancar Özkök, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrencinin katılımı ile gerçekleşti. Kelkit sağlık hizmetleri MYO öğrencilerinin hazırladığı tiyatro skeçleri ve düzenlenen canlı müzik gösterisi büyük ilgi gördü.

Programın açılış konuşmasını yapan Kelkit Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Canan Sancar Özkök ”Özünde fedakârlık ve azim bulunan, halkın en zor zamanlarında ihtiyaç duyduğu, sağlık sektörünün görünen yüzü olan paramedik adayı olan öğrencilerimizin bu haftasını kutlayarak emeği geçen akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerimize, müzik öğretmeni Kurtuluş Güner’e ve Tiyatro eğitmeni Aytül Pala Türker’e teşekkürlerini sundu.

Kelkit Kaymakamı Sayın Naif Yavuz “Paramediklerin insan hayatının kurtarılmasındaki süreçte ilk müdahaleyi gerçekleştirdiğini ve kimsenin cesaret edemediği zor zamanlarda paramediklerin görev yaptığını belirterek paramediklik mesleğinin önemine vurgu yapıp programda emeği geçenlere teşekkür etti.

Kelkit Devlet Hastanesinde görevli ve aynı zamanda Yüksekokulumuz Fizyoloji hocası Dr. Emre Kısa ve mezun öğrencilerimizden Paramedik Rıdvan Bozdağ paramedik mesleğinin önemi ve tarihsel gelişimi hakkında programda sunum yaparak katılımcılara bilgi verdi.

Program daha sonra Kelkit Sağlık Hizmetleri MYO öğrencilerinin Kelkit halkıyla yaptıkları röportajlar, vaka uygulamaları, tiyatro gösterimi ve müzik dinletisiyle sone erdi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim