• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 14 °C

İl Emniyet Müdürü Taşçı’dan Rektör Zeybek’e Ziyaret

02.09.2020 12:27
İl Emniyet Müdürü Taşçı’dan Rektör Zeybek’e Ziyaret
Gümüşhane İl Emniyet Müdürü Celal Taşçı, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e iade-i ziyarette bulundu.

16 Haziran tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesiyle Polis Başmüfettişi iken Gümüşhane’ye İl Emniyet Müdürü olarak atanan Celal Taşçı, Rektör Zeybek’i makamında ziyaret etti. Rektör Zeybek, kararnamenin açıklanmasıyla birlikte Gümüşhane’ye gelen Taşçı’yı beraberinde üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Fatih Yalçın ve Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Serhat Dağ ile birlikte makamında ziyaret etmişti.

Hem üniversiteyi görmek ve hem de iade-i ziyaret gerçekleştirmek amacıyla üniversiteye gelen İl Emniyet Müdürü Taşçı’yı makamında ağırlayan Rektör Zeybek, yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Rektör Zeybek, burada yaptığı konuşmasında, “Sayın müdürümüze yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Görevde bulundukları süre içerisinde üniversitemizle daima koordineli bir şekilde işbirliği içerisinde olacağımıza inanıyoruz. Kendilerinin de bu yönde desteklerini daha öncesinden almıştık. Bir kez daha bu desteği yanımızda görmek bizler için memnuniyet verici bir gelişme oldu. İl Emniyet Müdürümüz Sayın Celal Taşçı’ya yaptıkları bu iade-i ziyaretinden dolayı tekrardan teşekkür ediyorum”  ifadelerini kullandı.

Taşçı da yaptığı iade-i ziyaretinde, “Sayın Rektörümüz, Gümüşhane’ye atandığım ilk günlerde bizleri ziyaret etmiş ve hayırlı olsun dileklerinde bulunmuştu. Bizler de bu nezaket ziyaretinden dolayı bir iade-i ziyaret gerçekleştirdik. Üniversitemizin gelişimi, başarıları ve yapacağımız çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Üniversite ve emniyetin daima işbirliği içerisinde olmasından yanayız. Ülkemizin değişik yerlerinden ilimize gelen üniversite öğrencilerimizin huzur ve güven içerisinde olabilmeleri adına emniyet teşkilatı olarak her türlü kolaylığı sağlayacağız. Bu yönden daima üniversitemizin yanında olacağız. Sayın Rektörümüze göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.  

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim