• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Gümüşhane : 23 °C
  • Trabzon : 15 °C

Harşit Anadolu Lisesi Tubitak Projesini Sergileyecek

30.03.2015 13:46
Harşit Anadolu Lisesi Tubitak Projesini Sergileyecek
TÜBİTAK tarafından düzenlenen 46.Liseler arası proje yarışması kapsamında Harşit Anadolu Lisesi Sosyoloji alanında “Bana performansını Söyle Sana Kim Olduğunu Söyleyeyim.” konulu projesini sergilemek üzere davet aldı.

Okul Müdürü Fatih Demirel, Erzurum’da 30 Mart-02 Nisan 2015 tarihleri arasında yapılacak bölge sergisi için hazırlıkların tamamladıklarını belirtti. Demirel, İl olarak üç okulun Erzurum Bölge sergisine davet aldığını bildirerek iki yıl önce Biyoloji dalında üçüncülükle döndüklerini hatırlattı. Demirel, Bu yıl sergiden birincilikle dönmeyi ve daha sonra yapılacak Ankara final sergisine kalmayı hedeflediklerini ifade etti.

Okul öğrencileri Büşra Küçük ve Sedanur Yayla’nın Harşit Anadolu Lisesi Öğretmeni Murat Bolatlı danışmanlığında hazırlamış oldukları proje için İl genelinde 10 lisede öğretmen ve öğrencilere anketler düzenleyip, performans örneklerini incelediler. Tüm çalışmalar analiz edilerek sonuçlar çıkarıldı. Performans ödevleri üzerinden öğrencilerin tutumluluk, özen, cinsiyet, yetenek, aile durumları, ekonomik durumu, renk seçimlerine kadar birçok tespitin yapıldığı çalışmadan, öğrencilerin karakter özellikleri doğrultusunda performans ödevlerine yönlendirilmesi noktasında elde edilen verilerin ilimiz okullarında kullanılmak üzere paylaşmayı amaçlandığını ifade etti.

 

Okul Müdürü Demirel projenin hazırlık aşamasında destek olanlara; “İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, anket uygulamasında destek olan merkez ilçe liselerimizin idareci, öğretmen ve öğrencilerine, okulumuz öğretmenlerine, Gümüşhane Üniversitesi’nden Doç. Dr. Saime Şahinöz ve Yrd. Doç. Dr. Gülsüm Çalışır’a teşekkür ediyorum.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim