• BIST 9095.22
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • Gümüşhane : 18 °C
  • Trabzon : 17 °C

GÜZELLİK VE SAÇ BAKIMI HİZMETLERİ BÖLÜMÜ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

10.01.2014 22:30
GÜZELLİK VE SAÇ BAKIMI HİZMETLERİ BÖLÜMÜ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
Gümüşhane'de sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri, yatılı İlkokulundaki kız öğrencilerin saç bakımını yapıyor.

Kız Teknik ve Meslek Lisesi Güzellik ve Saç Bakımı Hizmetleri Bölümü öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında yatılı okullarda öğrenim gören kız öğrencilerin saç bakımını yapıyor.

Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Onur Aydın, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında başlattıkları sosyal sorumluluk projesi doğrultusunda il genelindeki 6 yatılı İlkokulundan 4'ündeki kız öğrencilerin saç bakımını yaptıklarını, kalan iki okulda da aynı uygulamayı sürdüreceklerini söyledi.

"Bu uygulamayla hem öğrencilerimizin el becerilerinin gelişmesini hem de sosyal hayata entegre olmalarını sağlıyoruz" diyen Aydın, "Sosyal çevreye olan sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Ayrıca yatılı okullarda okuyan kız çocuklarımızı ilk kez kuaförle tanıştırmış oluyoruz. Bu çalışmayı yaparken başta Valimiz ve Milli Eğitim Müdürümüz bizden desteklerini esirgemiyor. dedi

Merkeze bağlı Tekke beldesindeki Tekke Cumhuriyet Yatılı Bölge Okulundaki 35 kız öğrencinin saç bakımını yaptıklarını dile getiren Aydın, "Uygulamamızın bu okullarda öğrenim gören kız öğrencilerimizin gelecek kariyer planlamasında da etkili olacağını umuyorum. Onlar için bir model oluşturacağını düşünüyoruz. Kendi öğrencilerimiz açısından da güzel bir anı oluyor. Aldıkları eğitimi sosyal hayattaki farklı gruplara yansıtabilmeleri anlamında güzel bir tecrübe olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Güzellik ve Saç Bakımı Hizmetleri Bölümü öğrencilerinden Suna Yayla ise küçük arkadaşlarının saç bakımını yaptıklarını belirterek, "Onların saçlarını yaparak aramızda bir bağ oluşturuyor hem de kendimizi geliştiriyoruz. Önce bu arkadaşlarımızın saçlarını yıkıyoruz, arkadaşımız hangi modeli istiyorsa o modeli uyguluyoruz. Saçlarına istedikleri şekli veriyoruz" diye konuştu.

Saçını kestiren kız öğrencilerden Yeşim Kaya da uygulamadan çok memnun kaldıklarını dile getirdi. 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim