• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Gümüşhane : 6 °C
  • Trabzon : 16 °C

GÜMÜŞHANE'YE İMAM HATİP LİSESİ

21.01.2014 19:52
GÜMÜŞHANE'YE İMAM HATİP LİSESİ
AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Genel Merkez AR-GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin AYDIN hafta sonu gerçekleştirdiği Gümüşhane temasları esnasında Gümüşhane Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesinde Okul Aile Birliği ile birlikte incelemelerde bulundu.

Milletvekili AYDIN Gümüşhane Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesinin 2011 yılının son günlerinde göçük nedeniyle boşaltıldığını ve boşaldığı andan itibaren yeni bir eğitim kampüsü kazandırılması için görüşmelere başlandığını belirti.

Milletvekili AYDIN 2012 yatırım programların belli olmasına rağmen ilimizin ihtiyaç ve hassasiyetlerine binaen Milli Eğitim Bakanı Sayın Ömer DİNÇER ve bakanlık yetkilileri ile yapılan hararetli görüşmelerin neticesinde Gümüşhane Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi  kampüsü ek yatırım programına alınmıştır.

Yeni bina için gerekli resmi yazışmaların ve zemin etütlerinin tamamlanmasına paralel olarak ta yeni imam hatip binamızın yapım ihalesi Eylül 2012 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Yer teslimin gerçekleşmesinin ardından zemin düzleştirme ve taş kırma işlemleri tamamlanmış kış şartları nedeniyle de okulumuzun inşaatına Temmuz 2013 de başlanmıştır.

 Temmuz 2013 de yapımına başlanmasına müteakip 6 ay gibi kısa bir sürede yapımı tamamlanan İmam Hatip Lisesi 5 kat üzerine inşa edilmiş 24 derslik, idare odaları, konferans salonu, laboratuvar, mescit, spor salonu ve çok amaçlı salondan oluşmaktadır. Gümüşhane Anadolu  İmam Hatip Lisemizin Pansiyon çalışmalarıda süratle devam etmektedir inşallah yaz aylarında da pansiyon binası tamamlanmış olacaktır

Gümüşhane Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerimiz inşallah ara yıl tatilinden sonra yeni binalarında eğitimlerine devam edeceklerdir. Memleketimize ve olmazsa olmaz olarak gördüğümüz Gümüşhanemizin eğitimine hayırlı olsun”  

AK Yıllar öncesinde böylesine bir işin başlanması ve bitirilme süresinin ortalama 9-10 yıl sürdüğüne şahitlik ediyorduk, başlanamayan ve başlanıp bitirilemeyen, yarım bırakılan yatırımlar ise vatandaşımızın cebinden çıkıyordu. Hamd olsun Gümüşhane’de artık hiçbir yatırım yarım kalmıyor, başlandığı gün ödeneği hazır bir halde ihale edilerek süratle tamamlanıyor. Gümüşhane Fatih İmam Hatip Lisesi de Devletimizin iş yapma kapasitesinin geldiği noktanın en güzel örneğidir. Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim