• BIST 8971.03
  • Altın 2286.413
  • Dolar 32.329
  • Euro 35.0661
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 13 °C

GÖNÜL BAĞI

30.01.2018 08:59
GÖNÜL BAĞI
Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesinde Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘Kalem Tutan Eller Üşümesin!’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında başlatılan yardım kampanyasına Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Yardımlaşma Kulübü’nden destek.

Kalem Tutan Eller Üşümesin Projesi kapsamında Ekinözü Belediyesi ile sosyal medyadan örgütlenen “Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Yardımlaşma Kulübü” Kırsal Mahallerde bulunan İlk ve ortaokulundaki ihtiyaç sahibi öğrenciler için kışlık yardım seferberliği başlattı.

Türkiye’nin dört bir tarafından Gümüşhane Üniversitesine okumaya gelen öğrenciler kulüpler aracılığıyla şehrin sosyal hayatında yer almaya devam ediyor. Daha önce bu bağlamda Gümüşhane genelinde çok sayıda etkinlik yapan Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Yardımlaşma Kulübü, Ekinözü’nde 20 öğrenciye bot ve mont yardımında bulundu.

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, kampanyanın kısa sürede şehir sınırlarını aşarak ülke genelinde destek gördüğünü belirterek, “Bu anlamlı kampanyada ‘çorbada bizim de tuzumuz bulunsun’ diyen çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve hayırsever vatandaşlarımızın desteğini alabilmek bizleri daha da şevklendirdi. Hedefimiz olan 5 bin çocuğa ulaşmak için ülkemizin yüreği iyilikle çarpan insanları ve sivil toplum kuruluşları ile el ele ve gönül gönüle vererek yolumuza devam ediyoruz. ‘Komşusu açken, tok yatan bizden değildir’ şiarı ile başta bütün hayırsever iş adamımıza kurum ve kuruluşlarımıza, derneklerimize, öğrencilerimize destek olan Türkiye’nin dört bir tarafından Gümüşhane Üniversitesine okumaya gelen öğrenci kardeşlerimizin oluşturduğu Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Yardımlaşma Kulübü’ üyelerine Kulüp Başkanı Rukiye Yıldız’a ve ekibine teşekkür ediyorum. İnşallah bu hayırseverlerin sayısı artar. İnançla yapılan her hayrın büyük önemi vardır. Hayatımızın her safhasını iyilikle geçirmeliyiz. Hem dünya da hem ahirette saadete kavuşmanın yolu budur” dedi.

Minik kardeşlerinin maddiyattan çok maneviyata ihtiyaçları olduğu hatırlatan Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Yardımlaşma Kulübü Başkanı, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 4.Sınıf öğrencisi Rukiye Yıldız ise 2014 yılından beri çeşitli faaliyetler gerçekleştiren kulüp üyelerini “ailem” olarak tanımlayarak “Bugün bu güzel güne ortak olan Sosyal Yardımlaşma Kulübü aileme sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.  Kahramanmaraş Ekinözü Belediyesinin Sosyal medya üzerinden başlattığı kalem Tutan eller üşümesin Projesini gördük ve belediye ile hemen irtibatta geçerek bizimde çorbada tuzumuz olsun dedik arkadaşlarla bir çalışma yaparak 20 minik öğrencimize mont ve bot yardımında bulunduk.  Yardımları öğrencilere dağıtan Ekinözü Belediye Başkanımız Nursi Çeleğen’e teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim