• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Gümüşhane : 10 °C
  • Trabzon : 17 °C

DESTEKLEME KURSLARINA MÜRACAAT BAŞLADI

19.08.2015 13:49
DESTEKLEME KURSLARINA MÜRACAAT BAŞLADI
- Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ülke genelinde dershanelerin kapanmasının ardından Halk Eğitimi Merkezleri tarafından gerçekleştirilecek olan destekleme ve yetiştirme kurs takvimini açıkladı.

 Kurumun internet sitesinde yer alan duyuruda ortaöğretim kurumlarından mezun olup herhangi bir üniversiteye kayıtlı olmayan öğrencilere hafta içinde Türkçe-Matematik, Matematik-Fen ve Sosyal Bilimler puan türlerinde YGS'ye ve LYS'ye yönelik destekleme ve yetiştirme kurslarının birinci dönemlerinin il ve ilçe merkezlerindeki Halk Eğitimi Merkezlerinde 28 Eylül tarihinde, ikinci dönemlerinin ise 8 Şubat'ta başlayacağı ifade edildi.

Birinci dönem kursları için kayıtların 17 Ağustos tarihi itibariyle başladığı ve 11 Eylül tarihine kadar devam edeceği kaydedilen duyuruda, kurslara müracaat edecek öğrencilerin velisiyle birlikte il ve ilçe merkezlerindeki Halk Eğitimi Merkezi müdürlüklerine yapılması gerektiği vurgulandı.

Duyuruda ayrıca kurs yerlerinin İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından belirleneceği belirtildi.

Dershanelerin kapatılması sürecinde Gümüşhane kent merkezinde bulunan iki dershaneden birisi kapanırken, diğerinin ise ne kapatma ne de dönüşüm işlemlerine başladığı ve 31 Ağustos’a kadar bu iki yoldan birisini seçmesi gerektiği öğrenildi. Kelkit ilçesindeki tek dershanenin de süreçle birlikte faaliyetlerini sonlandırarak kapandığı öğrenildi.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim