• BIST 10045.74
  • Altın 2395.993
  • Dolar 32.4805
  • Euro 34.6399
  • Gümüşhane : 20 °C
  • Trabzon : 16 °C

AİLE EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ

15.05.2014 19:04
AİLE EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ
Nesrin Halit Zarbun Anaokulu’nda 7-19 yaş Aile Eğitimi Programı sertifika töreni yapıldı

Nesrin Halit Zarbun Anaokulunda düzenlenen Sertifika törenine Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Şükrü Baş, Milli Eğitim Şube Müdürleri İsmail Hayal, Aynur Bilgin, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Nihat Dülgeroğlu, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Adem Arslan, Okul Müdürü Akif Köse, öğretmenler ve veliler katıldı.

Sertifika töreni açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Akif Köse; “7-19 yaş arasında çocuğu olan ebeveynler ve bu çocuklardan sorumlu olan bireylerin çocuklarını daha iyi tanımak, onlara yardımcı olmak, onlarla iletişimlerini güçlendirmek, uyum tutum ve yaklaşımlarını öğrenmelerini sağlamak, olası problemleri ve bu problemlere uygun tedbirler almalarına yönelik farkındalık oluşturmak ve ailelerinin geleceğini daha sağlıklı bir şekilde planlamalarına destek olmak amacıyla Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan ve okulumuz rehberlik servisi tarafından uygulanan 8 haftalık aile rehberliği programı sona erdi ve tüm velilerimiz programı başarıyla tamamladı.” dedi.

Köse; Sertifika törenine katılan Milli Eğitim Müdür Vekilimiz Murat Şükrü Baş’a ve Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz İsmail Hayal ve Aynur Bilgin’e Eğitim süresince bizlere yardımcı olan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Adem Arslan’a, Eğitime destek veren Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Nihat Dülgeroğlu’na, Eğitime katılarak eğitimlerini başarıyla tamamlayan velilerimize, emeğini ortaya koyan ve 8 hafta boyunca canla başla çalışan rehber öğretmenim Nihal Temiz’e teşekkür ederim. dedi.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Şükrü Baş; “Türkiye genelinde uygulanan 7-19 Yaş Aile Rehberliği Kursu ilimizde de uygulanmaya başlanmış olup, gerçekleştirilen bu eğitim faaliyetiyle 7-19 yaş aile rehberliği kursu il geneline yaygınlaştırılması hedeflenmekte ve bu eğitimi alan öğretmenlerimiz sayesinde tüm velilerimize ulaşarak onları da bilinçlendirerek öğrencilerimizin okul başarılarını artırmayı amaçlıyoruz” dedi.

Milli Eğitim Şube Müdürü Aynur Bilgin; “Bu eğitimde gerek çocuklarımızın yetişmesinde gerek başarısında ve aile huzuru için çok ciddi katkı sağladığını düşünüyorum. Çocuklarımızı iyi yetiştirmemiz önce onların menfaatine, sonra ailesine ve toplumumuza olmaktadır. Dolayısıyla iyi yetiştirilmiş bir çocukta hepimiz kazançlı çıkıyoruz. Programa katılan anne ve babalarımızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

İkramlar eşliğinde programa katılan velilere belgeleri verilerek sertifika töreni sona erdi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim