• BIST 9540.42
  • Altın 2490.432
  • Dolar 32.5053
  • Euro 34.822
  • Gümüşhane : 26 °C
  • Trabzon : 28 °C

AÇIKÖĞRETİM DERSLERİ BAŞLIYOR

24.02.2015 16:24
AÇIKÖĞRETİM DERSLERİ BAŞLIYOR
2014–2015 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Açıköğretim Dersleri Gümüşhane Üniversitesi'nde Başlıyor.

Gümüşhane Üniversitesi tarafından Anadolu Üniversitesi'nin (AÜ) uzaktan eğitim veren Açıköğretim İktisat ve İşletme fakülteleri öğrencilerine yönelik yüz yüze 'Akademik Danışmanlık' derslerinin Bahar Dönemi, 07Mart 2015 Cumartesi günü G.Ü– Gümüşhane Meslek Yüksekokulu binasında ücretsiz olarak verilmeye başlanıyor.

Gümüşhane Üniversitesi Kurumsal iletişim Koordinatörlüğü tarafından yapılan açıklamada, uzaktan öğretim yapan Açıköğretim İktisat ve İşletme fakülteleri öğrencileri için öğrenilmesinde güçlük çekilen bazı derslere yönelik yüz yüze “Akademik Danışmanlık” derslerinin bahardöneminin 07 Mart 2015 ve22 Mayıs 2015 tarihleri arasında G.Ü Gümüşhane Meslek Yüksekokulu binasında ücretsiz olarak verileceği belirtildi.

Öğrenciler, devam zorunluluğu bulunmayan Matematik II, Genel Muhasebe II, İktisada Giriş II, Osmanlı Türkçesine Giriş II, Eski Türk Edebiyatına Giriş: Söz Sanatları, Makro İktisat, İstatistik II, Maliyet Yönetimi, Finansal Tablolar Analizi, Finansal Yönetim II, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku, İngilizce II, Arapça II ve Arapça IVderslerine AÖF öğrenci kimliklerini göstererek hiçbir ücret ödemeksizin katılabilecekler.

Öğrenciler, derslerin yapılacağı derslikleri, derslerin gün ve saatlerini AÖF Bürosundan ve Gümüşhane Üniversitesi Web Sayfasından (http://aof.gumushane.edu.tr) ulaşabilecekler. Derslere resmi tatil ve Açıköğretim sınavları dışında kesintisiz olarak devam edilecek.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim