• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Gümüşhane : 17 °C
  • Trabzon : 19 °C

Açıköğretim Bahar Dönemi Dersleri Başlıyor

01.03.2016 11:23
Açıköğretim Bahar Dönemi Dersleri Başlıyor
Açıköğretim Bahar Dönemi Dersleri Başlıyor

Gümüşhane Üniversitesi tarafından verilen Anadolu Üniversitesinin (AÜ) uzaktan eğitim veren Açıköğretim İktisat ve İşletme fakülteleri öğrencilerine yönelik yüz yüze 'Akademik Danışmanlık' derslerinin 2015 – 2016 Öğretim Yılı Bahar Dönemi, 07 Mart 2016 Pazartesi Günü G.Ü. Gümüşhane Meslek Yüksekokulu binasında ücretsiz olarak verilmeye başlıyor.

Gümüşhane Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünden yapılan açıklamada, uzaktan öğretim yapan Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencileri için öğrenilmesinde güçlük çekilen bazı derslere yönelik 2015-2016 Öğretim Yılı Bahar Dönemi yüz yüze “Akademik Danışmanlık” derslerinin 07 Mart 2016 – 27 Mayıs 2016 tarihleri arasında G.Ü Gümüşhane Meslek Yüksekokulu binasında ücretsiz olarak verileceği belirtildi.

Derslere devam zorunluluğunun bulunmadığı ifade edilen açıklamada, öğrencilerin Matematik II, Genel Muhasebe II, İktisada Giriş II, Osmanlı Türkçesine Giriş II, Eski Türk Edebiyatına Giriş: Söz Sanatları, Makro İktisat, İstatistik II, Maliyet Yönetimi, Finansal Yönetim II, İngilizce II, Finansal Tablolar Analizi, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku, Borçlar Hukuku, Arapça II ve Arapça IV derslerine AÖF öğrenci kimliklerini göstererek hiçbir ücret ödemeksizin katılabilecekleri vurgulandı.

Resmi tatil ve Açıköğretim sınavları dışında kesintisiz olarak devam edecek derslerin yapılacağı dersliklere ve derslerin gün ve saatlerine Gümüşhane Açıköğretim Fakültesi Bürosundan ve Gümüşhane Üniversitesi Web Sayfasından (http://aof.gumushane.edu.tr) ulaşabiliyor.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim