• BIST 9079.97
  • Altın 2306.679
  • Dolar 32.3389
  • Euro 35.0963
  • Gümüşhane : 12 °C
  • Trabzon : 12 °C

ZORLU FİNAL

15.12.2017 09:31
ZORLU FİNAL
Şampiyonluk mücadelesi veren ve lig lideri olan temsilcimiz Gümüşhanespor, ligin en güçlü ekiplerinden olan Altay’ı hafta sonu evinde konuk edecek. İlk yarının final karşılaşmasını Altay ile oynayacak olan temsilcimiz Gümüşhanespor, taraftarın da desteğin

ZORLU FİNAL

Şampiyonluk mücadelesi veren ve lig lideri olan temsilcimiz Gümüşhanespor, ligin en güçlü ekiplerinden olan Altay’ı hafta sonu evinde konuk edecek. İlk yarının final karşılaşmasını Altay ile oynayacak olan temsilcimiz Gümüşhanespor, taraftarın da desteğini alarak şampiyonluk yolunda rakipleri ile puan farkını iyice açmak istiyor.

Şampiyonluk yolunda ligin en zorlu ve önemli karşılaşmalarından birine çıkacak olan temsilcimiz Gümüşhanespor, ilk yarının final karşılaşmasını Pazar günü Yenişehir Stadında 13:00’da Altay ile oynayacak.

EMİNA ADIMLARLA ŞAMPİYONLUĞA

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen temsilcimiz ligde oynadığı 16 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile başarılı bir grafik çizdi. 36 puan ile ligin lideri olan temsilcimiz ayrıca rakip filelere attığı gollerle de adından söz ettiriyor.

GOL ATIYOR, GOL YEMİYORUZ

Temsilcimiz ligde oynadığı 16 karşılaşmada rakip filelere 33 gol atarken kalesinde sadece 13 gol gördü. Bu grafik ile kırmızı beyazlı ekip, ligin en fazla gol atan ve en az gol yiyen takımı unvanını da elinde bulunduruyor.  16 haftanın ortalamasında 33 gol ile maç başı rakip filelere en az 2 gol atan temsilcimiz, ligde 20 averajla da en fazla averaja sahip takım unvanını taşıyor.  

EVİNDE MAÇ VERMİYOR

Ligin 16.haftasına kadar evinde oynadığı karşılaşmalarda mağlubiyeti bulunmayan temsilcimiz Gümüşhanespor evinde oynadığı 8 karşılaşmadan 22 puan toplamayı başardı. Temsilcimiz evinde sadece ligin 10.haftasında oynadığı Hacettepe karşılaşmasından beraberlikle ayrıldı. Evinde oynadığı karşılaşmalarda rakip filelere 22 gol atan temsilcimiz, taraftarının da desteği ile daha rahat gol atabilme özelliğini taşıyor. Temsilcimiz evinde oynadığı karşılaşmalarda attığı 22 gole karşılık kalesinde sadece 6 gol gördü.

ALTAY, DEPLASMANDA KAZANMAKTA ZORLANIYOR

Rakip takım Altay ise deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda kazanmakta zorlanıyor. Deplasmanda oynadığı 8 karşılaşmanın sadece 3’ünü kazanabilen rakip Altay, deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda 3 beraberliği ve 2 mağlubiyeti bulunuyor. Deplasmanda rakip filelere 14 gol atabilen rakip Altay, buna karşı kalesinde gördüğü 12 gol ile de kolay gol yediği görülüyor.

TARAFTAR DESTEĞİ VE SAĞDUYU ÇAĞRISI

Hafta boyunca taraftarlara şampiyonluk yolunda sağduyu çağrısı yapılırken, final havasında oynanacaj Altay karşılaşmasında taraftarlara büyük görev düşüyor. Tribünlerin dolup taşması beklenen karşılaşmada taraftarın takımına gereken desteği vermesi ve provokasyonlara gelmeden takımlarını desteklemeleri bekleniyor. Gümüşhanespor’un ilk yarının final maçından da galip gelerek rakipleri arasındaki puan farkının iyice açılması ve bu moral ile ikinci yarıda tüm takımların korkulu rüyası haline gelmesi bekleniyor. 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim