• BIST 9524.59
  • Altın 2504.807
  • Dolar 32.5602
  • Euro 34.555
  • Gümüşhane : 8 °C
  • Trabzon : 15 °C

“ZOR OLANI BAŞARACAĞIZ”

09.07.2015 17:40
“ZOR OLANI BAŞARACAĞIZ”
Gümüşhanespor Kulübü Genel Sekreteri İsrafil Aslan, “Bizde hangi grupta oluruz düşüncesi yoktur. Yeni bir başlangıç yaparak çok kaliteli bir teknik direktör ve yanı sıra sportif direktörü getirerek çok ciddi bir adım attık”

Aslan, gazetemize yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarını teknik direktör ve sportif direktör tarafından yapılacağını belirterek, 2. Lig Beyaz ya da Kırmızı Grup’ta yer almalarının önemli olmadığını, hedeflerinin PTT 1. Lig’e çıkmak olduğunu söyledi.

Karadeniz takımı yok

“Bizim en fazla dikkatimizi çeken, mücadele edeceğimiz Kırmızı Grup’ta bir bizim dışımızda bir tane Karadeniz’in sahil kesiminden takımı yok.  Biz, Gümüşhanespor olarak bulunduğumuz Kırmızı Grup’ta Türkiye’nin batısından doğusuna kadar takımlar var. Biz başta Ankara ve İstanbul olmak üzere 8 ilimize deplasman karşılaşmasına gideceğiz. Hedefimiz 48 puandır.”

 17 takımla mücadele

Kırmızı Grupta 17 takımla mücadele edeceklerini anımsatan Aslan, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Kolay takım yok. Diğer grupta da zorlu takımlar var. Biz düşüncemizi sezon sonunda gerçekleştirmektir. Hedefimizde ise PTT 1. Lig’e çıkmak var. Biz de hangi grupta oluruz düşüncesi yoktur. Biz bu işe baştan başlayarak bir teknik direktör ve sportif direktörü getirerek başladık ve bu da ciddi bir iş yapacağımızın sinyalidir.”

“Biz köklü bir kulübüz”

“Zorlu olan grubumuzda başaramayacağız düşüncesi asla yok, çünkü köklü bir kulübüz. Bu grup içerisinde 5 tane İstanbul takımının olması aslında bir avantaj, bu şehrin insanları genel itibariyle daha çok İstanbul da yaşıyorlar. Özellikle Gümüşhanespor’un deplasmandaki maçlarımıza yoğun ilgi gösteriyorlar. Oradaki maçların tamamını kendi evimizde izleyecekmişiz gibi hissedeceğiz. Fakat gerçekten bu grup çok zor. 5 tane İstanbul takımı, 3 tane Ankara takımı, en uzun yer Aydın, en yakın yer Tokat ama biz köklü bir kulübüz. İnşallah bu gruptan galip geleceğimize ve PTT 1. Lig’e yükseleceğimize adımız gibi eminiz ve böyle inandık.”

“Zor olanı başaracağız”

“ Her kulüp transferlerini gücüne göre planlarlar. Yani A takımı güçlü, B takımı güçsüzdür diyemeyiz daha sezonun başındayız. Fakat biz her takıma aynı mesafedeyiz. Biz Beyaz gruptan kim çıkar bunun derdinde değiliz. Hangi grup daha zor diye kendimize sormuyoruz ama ortada bir zorluk var ve biz bu zor olan durumu aşacağız.”

“Kalbimiz bir atıyor”

“ 20 kişilik bir yönetim olarak müteşekkir bir grup olsak da bizim üst kimliğimiz Gümüşhaneliliktir. Yönetimde görev alanların tamamı bu kulübe hizmet etmek için buradalar. Ben inanıyorum ki bütün Gümüşhanelilerin kalbi nasıl atıyorsa yönetimdeki arkadaşların kalbi de aynı atıyor. Çünkü biz aynı havayı teneffüs ediyor ve aynı şekilde düşünüyoruz.”

“Yönetime kurumsal kimlik kazandırmak”

“Gümüşhane’yi marka kent yapmak ve adını başka yerlerde duyurmak istiyorsak birinci adımı attığımızı düşünüyorum. Teknik direktör ve sportif direktörle adım atarak Fatih Akyel’in Gümüşhanespor’da olmadığını bilmeyen yok. Bizim yönetim olarak kulübe en önemli katkımız ise kurumsal kimlik kazandırmak olacak. Transfer yönetimin işi değil, transfer sportif direktör ve teknik direktörün işidir.”

Ramazan Yetim

 

 

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim