• BIST 9079.97
  • Altın 2323.472
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9354
  • Gümüşhane : 9 °C
  • Trabzon : 16 °C

ZİYA HOCA NET KONUŞTU

03.02.2018 13:28
ZİYA HOCA NET KONUŞTU
Gümüşhanespor’la önce anlaştığı daha sonra vazgeçtiği duyurulan ve hakkında sosyal medyada çok sayıda olumsuz yorum çıkan Gümüşhaneli teknik adam Ziya Doğan, yaptığı açıklamayla eleştirilere cevap verdi.

TFF 2.lig, Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor’da Ahmet Yıldırım’ın istifa etmesinin ardından teknik direktörlük koltuğuna hemşehrimiz Ziya Doğan’ın getirildiğinin açıklanmasının ardından şehirde heyecan oluşmuş fakat  birkaç gün sonra takımın başına Güvenç Kurtar getirilmişti.

Sosyal medyada konuyla ilgili onlarca yorum ve eleştiriye ve Ziya Doğan'ın anlaştığı halde imza atmayarak Gümüşhanespor’a gelmekten vazgeçmesiyle ilgili kulüp tarafından da resmi bir açıklama yapılmamış olması yadırganmıştı.

Konunun taraflarından başarılı teknik adam hemşehrimiz Ziya Doğan, bugün “Sevgili Gümüşhane kamuoyu dikkatine” sözleriyle başladığı açıklamayla konuya ve eleştirilere açıklık getirdi.

Gümüşhanespor’un teklifine hiç düşünmeden evet dediğini ve bazı kesimlerde bahsedildiğinin aksine parasal konuda hiçbir koşul ileri sürmeden, gerekirse para almadan çalışacağını belirttiğini kaydeden Doğan, “Bildiğiniz gibi memleketimin takımı ve ortak değeri Gümüşhanespor'dan teklif aldım. Hiç düşünmeden evet dedim. Bazılarının bahsettiği gibi parasal konuda hiçbir koşul ileri sürmeden gerekirse para almadan çalışırım dedim. Başkanın kendisi bir rakam belirledi, bende tamam dedim. Bana sunulan ücret başka kulüplerin verdiğinin3/1'i bile değildi, buna rağmen kabul ettim” dedi.

Doğan, yaşanan süreci şu sözlerle açıkladı: “Gümüşhanespor kulüp başkanı sayın Kaya Büyükbayraktar ile takımla ilgili yaptığım görüşmelerde bana çok samimi olarak bazı bilgiler verdi, keşke sezon başı gelseydin, bu ortamda gelmenin bazı sıkıntıları beraber getireceğini bildirdi. Sayın Vali ile yaptığı telefon görüşmesi sonunda beni aradı, Sayın Valimde senin gelmeni çok istiyor hocam gelmen lazım dedi ve artık gitmem kaçınılmaz oldu. Daha sonra bildiğiniz gibi takınım Konya Selçuklu ile oynayacağı maç için kampa gittim fakat gördüğüm tablo karşısında başkanın hala bu konuda sıkıntılarının devam ettiğini gördüm, aynı yerde bulunduğumuz oyuncularla beni tanıştırma girişiminde bile bulunmayışı bu kanaatimi güçlendirdi. Sevgili Gümüşhaneliler çok üzgünüm. Sizlerden ricam Gümüşhanespor'un bünyesinde toparlanın gelen hocaya ve yönetim kuruluna en iyi desteği verin, bu Gümüşhanespor’u bir üst lige taşıyın. Şahıslar gelip geçicidir, kalıcı olan camialardır ben Gümüşhane'yi dışarıdan sevmeye devam edeceğim, sakın böyle 1-2 şeye kızıp da gelmekten vazgeçti demeyin, çok sağlıksız bir ortam gördüm o yüzden yokum. Çok detaylara girmiyorum Gümüşhanespor'un en kısa sürede kurumsallaşması dileği ile tüm Gümüşhanelileri saygı ile selamlıyorum.”

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim