• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Gümüşhane : 10 °C
  • Trabzon : 18 °C

Yıldız Hentbol Takımımız Ankara’da

14.12.2016 16:57
Yıldız Hentbol Takımımız Ankara’da
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Ligde mücadele eden Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımı’nın paf takımı Ankara’da 4 gün sürecek turnuvalara katılacak.

Türkiye Erkekler Hentbol 1.Ligde mücadele eden Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımı’nın paf takımı Ankara’da 4 gün sürecek turnuvalara katılacak. Paf takımın turnuvadan alacağı puan veya puanlar A takımın ligdeki sıralamasını da etkileyecek.

1.Lig de mücadelesini sürdüren Türkuaz-Beyazlı ekip son olarak ligde karşılaştığı Tokat Gençlik Spor’u 42-12 gibi net bir skor ile mağlup etmişti.

“Arayı çok iyi Değerlendirdik”

Ligde bay geçilen haftayı iyi bir hazırlık süreci olarak geçirdiklerini vurgulayan temsilcimizin yardımcı antrenörü Ahmet Yılmaz Albayrak, gazetemize yaptığı açıklamada, “Tokat Gençlik Spor maçı için iyi bir hazırlık yaptığımızı maç sonucundan ve oynadığımız oyundan alıyoruz. Verilen arada eksiklerimizi düzeltecek, zayıf yönlerimizi güçlendirecek çalışmaları yapmak için fırsat bulduk ve antrenmanlarımızı bu şekilde planladık” ifadelerini kullandı.

Albayrak, “Her iki takim adına zor bir müsabaka oldu ve inancımızı, hırsımızı kazanma azmimizi müsabaka sonuna kadar canlı tuttuk ve takim disiplininden ödün vermeden müsabakayı farklı bir sayı üstünlüğü ile bitirdik. Ligdeki sıralamayı değiştirmek üst sıralara yükselmek adına önemli bir müsabakaydı ve kazandığımız için mutluyuz” dedi.

“Yıldızlar Ankara’da”

Albayrak daha sonra şunları kaydetti:

 “Ligdeki yerimizi toplayacakları puanlarla etkileyecek olan yıldız takımımız da 4 gün sürecek müsabakalar için Ankara’ya gitti. Statü gereği Yıldız takımımızın alacağı puanlar A takımızı etkilediği, A takımımızın süper lige yükselme mücadelesinde puan katkısı olacağı için Ankara’daki müsabakalara çok önem veriyoruz ve takımımızın alacakları galibiyetlerle şehrimize geri dönmelerini bekliyoruz.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim