• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • Gümüşhane : 8 °C
  • Trabzon : 13 °C

YENİDEN ARAMIZDA

08.01.2018 08:51
YENİDEN ARAMIZDA
TFF 2.lig, Beyaz Grupta mücadele eden lider Gümüşhanespor, geçtiğimiz iki sezon boyunca Gümüşhanespor’da top koşturan ve sezon başı Manisaspor’a transfer olan kanat oyuncusu Zahit Fındık’la yeniden sözleşme imzaladı.

Devre arasında kulübü ile sözleşmesini fesheden kanat oyuncusu, kendisini 1,5 yıllığına Gümüşhanespor’a bağlayan sözleşmeye imza attı ve takımın Antalya’da sürdürdüğü devre arası kampına katılarak çalışmalarına başladı.


İmza töreninde düşünceleri belirten kulüp başkanı Kaya Büyükbayraktar, “Zahit bizim gözümüz, kulağımız, dilimiz. Bizim yapamadığımızı o sahada yapıyor. İlk konuşmada biz bir aileyiz dedim. Zahit yine ailesine geri döndü. Ben Gümüşhane'den ayrılışına üzülmedim mi üzüldüm ama bir üst lige gittiği için onun adına sevindim” dedi.


Zahit Fındık’ın Gümüşhanespor’da ikinci baharını yaşayacağını kaydeden Büyükbayraktar, “Buradan birinci lig değil, süper lig yapmasını ondan istiyorum. Allah hakkımızda neyse onun adına da bizim adımıza da, kulübümüz adına da onu sahip etsin” diye konuştu.

“Gümüşhanespor’u Ailem Olarak Görüyorum”
Zahit Fındık ise Gümüşhanespor’a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, “Yuvama, alime ve evime döndüğüm için çok mutluyum. Bir yarım kalan işimiz vardı. İnşallah onu bu sene çözeceğiz. Onun için buraya geldik. Takım arkadaşları olsun, hocalarımız olsun, başkanlarımız olsun, taraftarlar olsun yine gördüğüm için çok seviniyorum. Ben açıkçası Gümüşhanespor’u takım olarak görmüyorum ailem olarak görüyorum. Evden çıkardın ya yine eve gidersin benimde öyle bir hissim vardı. Ben burayı terk etmedim. Her zaman Gümüşhane benim kalbimde vardı. Ben Bayburtluyum ama artık Gümüşhaneliyim de” şeklinde konuştu.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim