• BIST 9645.02
  • Altın 2414.694
  • Dolar 32.5576
  • Euro 34.6845
  • Gümüşhane : 10 °C
  • Trabzon : 15 °C

VOLEYBOL YARI FİNAL GRUP MÜSABAKALARI SONA ERDİ

27.04.2016 19:06
VOLEYBOL YARI FİNAL GRUP MÜSABAKALARI SONA ERDİ
VOLEYBOL YARI FİNAL GRUP MÜSABAKALARI SONA ERDİ

 

Okullar arası Genç Kız- Genç Erkek Voleybol Yarı Final Grup müsabakaları 12 il ve 16 takımın katılımıyla dün sona erdi.  

Aydın Doğan Spor Salonu’nda oynanan Yarı Final Müsabakalarında Genç Kızlarda, Ankara ve Elazığ takımları, Genç Erkeklerde ise Ankara ve İstanbul takımları Final Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Genç Erkeklerde, İstanbul, Bayburt, Giresun, Ankara, Tokat, Samsun, Kayseri, Bursa takımları katılırken, Genç Kızlarda ise Ankara, Giresun, İstanbul, Samsun, Rize, Elazığ, Ordu ve Adana illerinin takımları katıldı.

Erkek müsabakalarının Aydın Doğan Spor Salonu, kız müsabakalarının da Gümüşhane Üniversitesi spor salonunda oynandığı yarı final müsabakaları 24-27 Nisan tarihlerinde 10.00- 19.00 saatleri arasında gerçekleştirildi.

Turizm Açısından Tanıtmış Oluyoruz

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, gazetemize yaptığı açıklamada nisan ayı içerisinde 3. spor faaliyetine ev sahipliği yaptıklarını hatırlatarak, “Gümüşhane’mize artık grup müsabakalarını değil yarı final grup müsabakalarını taşımaya başladık. 12 ilin ve 16 takımın katılımıyla voleybol müsabakalarını Aydın Doğan Spor salonumuzda ağırladık. Bu tür etkinlikleri ilimize taşıdığımız için Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü olarak bunun gururunu yaşıyoruz. Fakat bu tarz etkinliklerin diğer bir getirisi de hem katma değer hem de Gümüşhane’mizi turizm açısından tanıtmış oluyoruz. Ayrıca bu grup müsabakalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Gümüşhane İl Temsilcisi Kemal Emiroğlu’nun yaptığı açıklamada ise Gümüşhane’nin tanıtımına, ekonomisine 16 takımın ilimize gelmesiyle katkı sağladıklarını dile getirdi. Gümüşhane’yi voleybol kenti yapacaklarını belirten Emiroğlu, ilimize 4 voleybol grup müsabakalarını taşıdıklarını ve Gümüşhane’ye bir üst müsabakayı taşımayı hedeflerken bundan vazgeçtiğini ifade etti. Emiroğlu, “Biz burada Gümüşhane’nin tanıtımına ve turizmine katkı sağlarken, voleybol temsilciliğine ve gelen takımlara hiç kimsenin ilgi göstermediği için vazgeçiyorum” dedi.

Ramazan Yetim

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim