• BIST 9509.17
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • Gümüşhane : 24 °C
  • Trabzon : 31 °C

VALİ YAVUZ GÜMÜŞ'ÜN YÖNETİMİ İLE BULUŞTU

07.08.2015 14:09
VALİ YAVUZ GÜMÜŞ'ÜN YÖNETİMİ İLE BULUŞTU
Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Gümüşhanespor’un eski ve yeni yönetim kurulu başkan ve üyeleriyle bir araya geldi.

 Gümüşhanespor Tesisleri’nde gerçekleşen buluşmaya, Vali Yardımcıları İsmail Özkan ve Şenol Turan, İSTAÇ Genel Müdürü ve Gümüşhanespor Onursal Başkanı Osman Akgül, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, Gümüşhanespor Başkanı Kaya Büyükbayraktar, Gümüşhanespor eski Başkanı İdris Çimen, GÜSEV Başkanı Vahit Olgun ile Gümüşhanespor’un eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 Gümüşhanespor Başkanı Kaya Büyükbayraktar, yaptığı konuşmada, 500 milyon liraya ihalesi yapılan i Zigana Tüneli ihalesiyle birlikte, Gümüşhane’de son 10-12 yılda yapılan yatırımların 6 milyarı liraya yaklaştığını, Gümüşhane’de bir şeylerin değişerek, tekerin dönmeye başladığını söyledi. Büyükbayraktar, Gümüşhane’de, yol kenarlarından başlamak üzere, hemen hemen her alanda kabuğu kırma ve bir şeylerin arayışı içerisinde olma anlamında çok güzel alametler belirdiğini belirterek, şöyle konuştu: “Gümüşhane insanı olarak öyle güzel bir potansiyele haiziz ki, zamanın da göç edilmek zorunda kalınan bu coğrafyamız, eğer değerlendirilebilirse bugün bir hazine değerinde. İşte bunun farkına varabilmek manasında birlik ve beraberliğimiz çok önemli.”

Bitkinlik ve tükenmişlik duygularını attık

 Gümüşhane Valisi Yavuz ise kültürel, sosyal ve sportif faaliyetler olmadan hiçbir başarıya ulaşılamayacağını dile getirerek, “Gümüşhanelilik ve Gümüşhane’nin ruhunu taşıyabilmek, öncelikle Gümüşhanelilerin ve bir de tanıdıktan sonra Gümüşhane’nin fahri hemşehrisi olanların hissettiği en güzel duygudur. Burada, kabullenmişlik, bitkinlik ve tükenmişlik duygularını da Gümüşhane olarak artık kesinlikle ve kesinlikle üzerimizden attığımızı da memnuniyetle ifade etmek durumundayız. Bunlar, tekrar ileri gidişe başlama anlamında muazzam adımlar. Burada elde edilecek başarı, dışarıda potansiyele haiz olan hemşehrilerimizin zaten var olan dikkatini buraya daha da fazlasıyla çekecektir” dedi.

 Gümüşhane’nin, Karadeniz Bölgesi’nde en çok inşaat yapılan ve en çok gayrimenkul satışı yapılan il olduğuna dikkat çeken Yavuz, “Gümüşhane’de yaşam standardı ve konforu açısından eksiğimiz var. Ama bu eksiklik kesinlikle giderilecek. Bunun düzelmesi için de zenginleşmemiz şart. Eğer bütün halkımızı kapsayacak şekilde Gümüşhane’de dönen para artırılırsa, kent yaşamının konforunun artırılması kendiliğinden olacaktır. Para ne kadar çağırılırsa çağırılsın gelmez. Ama para öyle bir şeydir ki; eğer orada bir alamet varsa, sen çağırmasan da kendiliğinden gelir” diye konuştu.

 50-100 kişiye değil

Futbol takımının sahaya çıkıp tribünlere baktığında 50-100 kişiyi değil de, hanımefendiler ve çocuklar da dahil olmak üzere 3000-4000 kişiyi gördüğünde, şehirde artık pek çok şeyin değişeceğini kaydeden Yavuz, “Valilik olarak, markalaşma konusunda güzel bir çalışma yapıyoruz. Gümüşhane denildiğinde akla ne gelebileceğini belirlemiş durumdayız. Gümüşhane’nin hep pestil-köme ve dağlarıyla değil, çok daha farklı yönleriyle de Türkiye’ye ve dünyaya tanıtılmasının zamanı geldi. Gümüşhane’yi bu şekilde tanıttığımız zaman da bunun karşılığını tüm Gümüşhaneliler olarak alacağız. Herkesin bu sisteme dâhil olabilmesi için başarı ve nitelikli bir duruş şart. Futbol takımımızın başarılarının da katkısıyla bütün bu çalışmaları üst üste koyduğumuz zaman, Gümüşhane kendisini tanıtmış olacak ve Gümüşhane’ye para akışının yolları artık belirlenmiş olacaktır” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Yavuz, gayretli ve özverili çalışmaları ile bugüne kadar ilimiz sporuna sağlamış oldukları katkılarından dolayı Gümüşhanespor’un eski yönetim kurulu üyelerine teşekkür belgesi verdi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim