• BIST 9718.08
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 30 °C
  • Trabzon : 23 °C

TORUL, EMİN ADIMLARLA

24.11.2015 21:04
TORUL, EMİN ADIMLARLA
Türkiye Voleybol 2. Lig B Grubu takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik, Erzurum deplasmanında zorlu rakipleri Palandöken Belediyespor’u 3-2 yenme başarısı göstererek zorlu bir virajı daha geçne başarısı gösterdi.

 

Erzurum Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonu’nda zorlu rakipleri Palandöken Belediyespor ile karşı karşıya gelen Gümüşhane Torul Gençlik, birinci sette ortaya koyduğu güzel oyunla rakiplerine üstünlük kurma başarısını gösterdi. İlk seti 25-15 gibi 10 sayı farkla kazanan Gümüşhane Torul Gençlik 1-0 öne geçme başarısını gösterdi.

İkinci sette oyunda denge kuran Palandöken Belediyespor zorlu geçen ikinci seti 32-30 kazanarak skoru 1-1 yaptı.

Palandöken Belediyespor, ikinci sette elde ettiği üstünlüğü üçüncü sette de koruyarak seti 25-22 önde bitirerek skoru 2-1 lehine çevirdi.

Antrenör Ümit Terzi’nin gerek oyuncu değişikliği gerekse takımına verdiği taktik sonrası üstünlüğü yeniden ele geçiren Gümüşhane Torul Gençlik, dördüncü seti 25-23, beşinci seti ise 15-10 kazanarak salondan 3-2 galibiyet ve iki puanla ayrılma başarısı gösterdi.

Karşılaşma sonrası gazetemize açıklama yapan Gümüşhane Torul Gençlik Antrenörü Ümit Terzi, karşılaşma öncesi Palandöken Belediyespor’un beşinci, kendilerinin ise dördüncü sırada bulunduğunu belirterek, “Palandöken karşılaşmasının zor bir karşılaşma olacağını biliyorduk. Rakibimiz biz yenerek önümüze geçmek için olanca gücü ile oynayacağını tahmin ediyordum. Bu nedenle biz de hafta içerisinde hazırlığımızı mutlak galip gelme üzerine yaptık” dedi.

Çok İyi Başladık

Karşılaşmaya çok iyi başladıklarını, ilk sette rakiplerine üstünlük sağlayarak birinci seti alma başarısı gösterdiklerini anlatan Terzi, şöyle devam etti:

“Ancak ikinci ve üçüncü setlerde hastalar yaptık. Biz, takım olarak kaybetmeyi kabullenmeyen bir yapımız var. Bu nedenle dördüncü ve beşinci setlerde tıpkı ilk sette olduğu gibi yeniden rakibimize üstünlük sağlayarak maçı kazanma başarısını gösterdik. İyi bir takım olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bizim sadece sıkıntımız, yeterli oyuncu kadrosuna sahip olmamızdan kaynaklanıyor. Sporcu sayımızın azlığı bizim antrenman kalitemizin yükselmesini engelliyorve maçlarda taktik olareak da fazla hamle yapma şansımız olmuyor. Bu nedenle transfer arayışlarımız devam ediyor. Ayrıca Erzurum deplasmanına bizimle beraber gelen Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu’na da takımım adına teşekkür ediyorum. Başkanımızın aramızda olması hem takımımıza moral verdi hem de performansını artırdı. Başarı kenetlenerek gelecektir. O nedenle bizimle birlikte olan Sayın Köroğlu’na bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Her Zaman Yanında Olacağız

Torul belediye Başkanı Nidai Köroğlu ise, Gümüşhane Torul Gençlik’in yıllarca Gümüşhane’yi ve Torul ilçesini birinci ligde en güzel şekilde temsil ettiğini hatırlatarak, “İlçe olarak, Gümüşhane olarak, takımımızı yeniden birinci ligde görmek istiyoruz. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi ülkemizde voleybolda söz sahibi olan takımları yeniden ilçemizde görmek, geçmişte yaşadığımız o heyecanı o mutluluğu yeniden yaşamak istiyoruz. Bu nedenle gerek belediye olarak gerekse Torul olarak takımımıza desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

23-11-2015-15-48-52.jpg

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim