• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • Gümüşhane : 6 °C
  • Trabzon : 15 °C

'Teşekkürler Gümüşhane'

18.03.2016 11:25
'Teşekkürler Gümüşhane'
'Teşekkürler Gümüşhane'

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Liginde ki ilk sezonunda Gümüşhane’yi başarıyla temsil eden Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği takımının liberosu Gamze Korkmaz, Gümüşhane halkına teşekkür etti.

Sezonun bitişiyle şehre veda eden takım oyuncularından 18 forma numaralı Gamze Korkmaz, sezona büyük umutlarla, play off hedefiyle başladıklarını fakat yaşanan talihsiz sakatlıklar nedeniyle hedeflerinden uzaklaştıklarını fakat yılmadan mücadele ettiklerini söyledi.

Sezon başında soru işaretleriyle geldikleri altın kalpli insanların şehrinden güzel dostluklar ve tarifsiz duygularla ayrıldıklarını kaydeden Korkmaz, “Yaşanan olumsuzluklara rağmen buran biraz hüzünlü olsa da mutlu ayrıldık. Gümüşhane'yi layık olduğu başarıya ulaştıramadığımız için üzgünüz. Bu güzel şehri ve her an yanımızda olan Gümüşhane halkını asla unutmayacağım. Gümüşhane’de olduğumuz müddetçe bizlerden desteğini esirgemeyen sayın Valimiz Yücel Yavuz beye, eşi Şengül Hanım'a, Belediye Başkanımız Ercan Çimen’e, bizlere bir abi gibi sahip çıkan, her zaman yanımızda olan ve ailesinin bir parçası olduğumuz sevgili başkanımız Nizamettin Yılmazer ve ailesine, kulübümüz yöneticileri Fikret Orak ve Murat Durmuş’a, bizlerle hep yanyana olan basınımızın güzide temsilcilerine ve hep yanımızda en büyük gücümüz olan Türkiye’nin en büyük voleybol taraftarı olduğuna inandığım taraftarlarımıza ve Gümüşhane halkına sonsuz sevgi ve saygılarımızı sunuyorum. İyi ki Gümüşhane’deyim, iyi ki varsınız” dedi.

Kaynak: http://www.gumushane.gen.tr/v2/spor/tesekkurler-gumushane-h14539.html#ixzz43GDgZ9is 
Follow us: @gumushane on Twitter | gumushane.gen.tr on Facebook

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim