• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Gümüşhane : 8 °C
  • Trabzon : 15 °C

Tek Hedef Galibiyet

17.10.2016 15:17
Tek Hedef Galibiyet
Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımı Kelkit Kapalı Spor Salonu’nda İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK oynadığı maçı 30-18 mağlup oldu.

Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler kategorisinde mücadele eden Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımı Kelkit Kapalı Spor Salonu’nda İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK oynadığı maçı 30-18 mağlup oldu.

Karşılaşmaya temsilcimiz ne kadar etkili başlasa da şutların direklere takılması, gelişen atakların sonuçsuz kalması ve henüz takım için uyumun sağlanamaması temsilcimizin sahandan mağlubiyet ile ayrılmasını engelleyemedi. 

Sezona başlarken en çok korkularının takımın uyum sorunu olduğunu dile getiren  yardımcı antrenörü Ahmet Yılmaz Albayrak, gazetemize yaptığı açıklamada, “Maalesef İzmir maçında korkuttuğumuz başımıza geldi. Skoru öne taşıyamayınca bunun dezavantajlarını hep yaşadık. Girdiğim pozisyonları değerlendiremeyince, kalemizde gol gördük” dedi.

“Güzel Oyunu Maçın Bütününe Yaymalıyız”

Albayrak, “Hentbol hata kabul etmeyen bir spor, bizim de artık hataları azaltmamız ya da hiç hata yapmamız gerekiyor. Rakip kaleye attığınız şutlar gol olmayınca ve dönen topları kalemizde gol olarak görünce oyuncuların da moralini bozuluyor. Oyunu belli bölümünde etkili oyunumuz vardı. Maalesef bunu oyunun bütününe yayamayınca istediğim sonucu alamadık” diye konuştu.

Ligin dördüncü haftasında deplasmanda Antalya Serik ile karışılacaklarını hatırlatan Albayrak, “Antalya Serik takımı ile Türkiye Kupası maçında karşılaşmıştık.  Tanıdığımız bir takım. Eksi ve artı yönlerini biliyoruz. Bizler de İzmir maçında eksik yönlerimizi gördük. Bu yönlerimizi kapatmak adına antrenman programımızı yapıyoruz. Günde çift antrenman yapıyoruz ve oyuncularımızı daha çok güçlendirmek için fıtness antrenmanlara devam ediyoruz” ifadelerini kulandı.

Albayrak daha sonra şunları kaydetti.

“Antalya deplasmanına iki gün önceden giderek. Antrenmanlarımıza orada devam edeceğiz. Oraya erken uyum sağlayacağımızı ve maça daha iyi hazırlanacağımızı düşünüyorum. Ligimizde üçüncü haftayı geride bıraktık. Yolumuza 1 galibiyet, 2 mağlubiyet ile devam ediyoruz. Artık mağlubiyet alma limitimizi doldurduk. Tek Hedef galibiyet,  Antalya Serik deplasmanından ne olursa olsun galibiyet ile ayrılmayı düşünüyoruz. Yöneticilerimiz Antalya’da bizi yalnız bırakmayacak.” 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim