• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Gümüşhane : 7 °C
  • Trabzon : 15 °C

SÜPER Zahit

23.10.2016 13:10
SÜPER Zahit
Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Gümüşhanespor’un golcü oyuncusu Zahit Fındık, oyun zekası, oyuncu eksiltmesi ve hızıyla Gümüşhanespor sevenlerin gönlünde taht kurdu.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Gümüşhanespor’un golcü oyuncusu Zahit Fındık, oyun zekası, oyuncu eksiltmesi ve hızıyla Gümüşhanespor sevenlerin gönlünde taht kurdu.

Sezon başından bu tarafa oynanan 7 karşılaşma sonucunda namağlup takım olma ünvanını koruyan kırmızı-beyazlı ekibimize 2 golle katkıda bulunan 23 sırt numaralı Zahit, Almanya alt yapısında yetişmiş sol açık mevkiinde oynuyordu.

1991 Hessen-Almanya doğumlu olan Zahit Fındık, gazetemize yaptığı açıklamada, Gümüşhanespor’a ismini duyurmak için geldiğini belirterek, “Gümüşhanespor’da ikinci yılımı geçiyorum. Almanya alt yapısında yetiştim. İkinci ligden birkaç takım transfer teklifi yapmıştı ama ben Gümüşhanespor’u seçtim, iyi ki de gelmişim.  Profesyonel kariyerime burada başladım. Gümüşhanespor’a çıkış yapmak için geldim” ifadelerini kullandı.

 

 “İdolüm Babam”

Futbolcu olmak isteyen bir çok kişinin ünlü futbolcuları idol aldığını dile getiren Fındık, “Ünlü futbolcuların kariyerine sahip olmak tabi ki isterim ama benim kendime özgü bir sitilim olduğunu düşünüyorum. Ben kendi tarzımı yansıtmaya çalışıyorum” ifadelerini kullanan golcü oyuncu idol olarak babasını örnek aldığını söyledi, Fındık, “Babam iyi bir arkadaş, çok iyi bir ev reisi ve işini düzgün yapan bir insan, ben de onun gibi karakterli birisi olmak istiyorum” dedi.

Geçen sezon Bandırmaspor ile birinci lige çıkmak için final maçına çıktıklarını hatırlatan Fındık, ”Bandırmaspor bize göre daha tecrübeliydi. Final maçında biz daha üstün oynadık. Atağa daha çok çıkan takım da bizdik ama maalesef golü Bandırmaspor buldu ve gol attıktan sonra geri çekildiler. Biz gol yememize rağmen baskıyı daha çok artırdık. Rakip takım ikici golünü de kontra ataktan bulunca maalesef finali kaybettik” değerlendirmesinde bulundu.

“Her Maç Final Havasında Geçiyor”

Gümüşhanespor’un bu sezon daha başarılı olacağına inandığı söyleyen genç oyuncu, “Antrenmanlarımız çok güzel geçiyor. Oynayacağımız her maça hevesle gidiyoruz. Bizim için her maç final havasında geçiyor. Grubumuzda çok iyi takımlar var, bunu da iyi biliyoruz. Grubun zor olması, her takımın puan kaybedeceğini gösteriyor. Ligin yedi haftalık periyoduna baktığımızda güçlü takımların puan kaybettiklerini gördük. Gümüşhanespor olarak en az kayıp vererek, bu ekipler arasından sıyrılıp, hedefimizd ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

Fındık daha sonra şunları kaydetti:

“Gümüşhane’yi gerçekten çok seviyorum. Merkeze çıktığımız zamanlarda halk bize halimizi ve hatırımızı soruyor,  sırtımızı sıvazlıyor. Bunlarda bizi ayrıca motive ediyor. Ben taraftarlarımızı bütün maçlarımıza bekliyorum. Taraftarın gerçekten maç içerisinde çok büyük bir etkisi var. Rakibin direncini kırarken, bizleri daha çok motive ediyor. Taraftarlarımızı her maçımızda statta görmek istiyoruz. ”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim