• BIST 10208.65
  • Altın 2391.91
  • Dolar 32.3216
  • Euro 34.6843
  • Gümüşhane : 10 °C
  • Trabzon : 15 °C

Sultanlar Ligi İçin

12.10.2016 17:55
Sultanlar Ligi İçin
Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği Bayan voleybol takımı sekiz haftalık antrenman periyodundan sonra ilk maçına Ankara deplasmanında İlbankası önünde çıkacak.

Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği Bayan voleybol takımı sekiz haftalık antrenman periyodundan sonra ilk maçına Ankara deplasmanında İlbankası önünde çıkacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Liginde mücadele eden temsilcimiz Cumartesi günü Ankara takımlarından İlbankası deplasmanında puan almak için mücadele edecek.

15 Ağustosta sezonu açan Gümüş Kızlar  sekiz haftalık antrenman programında güçlendirme çalışmaları, Fitness, blok ve smaç çalışmaları ile top oyunları gerçekleştirdi. Yoğun antrenman programı ile birlikte altı hazırlık hazırlık karşılaşması yaptı. Bolu’da yoğun bir antrenman sonrası Gümüşhane’ye dönen Gümüş Kızlar, deplasmanda oynayacağı ilk maç için ara vermeden antrenmanlarını sürdürüyor.

Gümüşhane Aydın Doğan Kapalı Spor Salonu’nun tadilatı nedeniyle çalışmalara Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Salonunda devam eden Gümüş Kızlar antrenmanda sonra takımın baş antrenörü İsmail Yengil’in doğum gününü kutladı.

Takım oyuncuları tarafından doğun günü kutlanan Yengil, “Oyuncularım bana sürpriz yapmışlar, hepsine teker teker teşekkür ederim. Mumları üflerken iki dilek diledim,  dileklerimden bir tanesi sezon sonu inşallah Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği Voleybol Takımını Sultanlar liginde görmek” diye konuştu.

Lig Başlıyor

Sekiz haftalık hazırlık süreci geçirdiklerini söyleyen Yengil, gazetemize yaptığı açıklamada, “Bu hafta sezonumuz başlıyor, hayırlısıyla ilk maçımızı Ankara da İlkbankası ile karşılaşacağız.  15 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’da oynayacağız. Normal antrenman programımızda hiçbir değişiklik yapmıyoruz, sadece tek değişiklik olarak maçtan bir gün önce antrenmanımızın süresini yarım saat kısaltıyoruz ama temposunu artıracağız” ifadelerini kullandı.

Yengil, “Tabiî ki deplasmana gideceğimiz için o gün de antrenman yapmak durumunda kalacağız. O güne kadar Pazartesi, Salı, Çarşamba, belki Perşembe günü de dahil idman programımızı bozmayacağız. Top antrenmanlarımızı yapıyoruz. İlkbankası takımıyla oynayacağımız maçın hazırlıklarına bir hafta öncesinden başladık” dedi.

 Blok ve defans sistemlerine de ağırlık verdiklerini belirten Yengil,  “İlbankası takımının özelliklerine göre çalışıyoruz. Onlara karşı önlem almak için çalışıyoruz. Antrenmanlarımızı rakibimize göre yapıyoruz. Ben takımımıza güveniyorum, lige iyi bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum. Bu maçı kazanacağız inşallah. Defans antrenmanlarımızın bir tanesini de yine ilbankası takımına  göre yapıyoruz” açıklamasında bulundu.  

“Ankara’ya Galibiyet Parolası İle Gideceğiz”

 Yengil, “Hiçbir sıkıntımız, hiçbir eksiğimiz bulunmamaktadır. İlbankası karşılaşmasına da en iyi şekilde hazırlanıp gideceğiz. Yapmış olduğumuz altı tane hazırlık maçı oynadık. Her bir maçın üstüne koyarak ilerledik. Eksiklerimizi kapatmaya çalışıyoruz. İnşallah ilbankası maçında da iyi oynayacağımızı düşünüyorum . Biz maça kazanmak için çıkacağız. Biz kazanacağımıza inanıyoruz.  Hiçbir rakibimizi  gözümüzde büyültmüyoruz ve hiçbir takımı da asla ve asla küçümsemiyoruz” şeklinde konuştu.

Yengil daha sonra şunları kaydetti:

 

“Sporcularımız ile yaptığımız toplantılarda işlediğimiz ortak bir konu var. Bizim içi her maç ayrı bir önemlidir. Hedefini bilen, hedefini şaşırmamış bir takım görüntüsü vermek istiyoruz. Her maçımıza kazanmak için çıkacağız. Yönetim kadrosu, teknik ekip ve oyuncu kadrosu olarak Sultanlar ligini hak ediyoruz. İnşallah sezon sonunda gülen taraf biz oluruz.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim