• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Gümüşhane : 13 °C
  • Trabzon : 16 °C

“Sıkıntı Çekerim Endişesi”

29.01.2016 13:34
“Sıkıntı Çekerim Endişesi”
Bölgesel Amatör lig’de (BAL) Gümüşhane Telekomspor’un kaleci antrenörü Tolga Köprülü, Gümüşhanespor’da altyapı ve yönetim yetersizliği olduğunu, “sıkıntı çekerim” diye yetersizliğin eleştirilmediğini söyledi.

Köprülü, gazetemize yaptığı açıklamada, amatör olarak bir geçmişinin olmadığını belirterek, “Amatör Lig’e antrenör olarak girdiğimde amatör futbolun sıkıntılarını gördüm ve elimden gelen yardımı amatör ve Telekomspor adına yaptım ve yapıyorum. Gümüşhane kamuoyu bugün amatörün sıkıntılarını konuşuyor fakat kimse dile getiremiyor. İnsanlara sorduğumda ise farklı konumlarda çalıştıkları için ‘sıkıntı çekerim’ endişesiyle eleştiremiyorlar” ifadelerini kullandı.

“Gümüşhanespor Alt Yapıya Önem Vermiyor”

Ceremeyi Gümüşhane’nin alt yapısı ve sporcusunun çektiğini söyleyen Köprülü, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Amatör lig’de 3 tane kalecim var ve bunların antrenmanlarını ben yaptırıyorum. Antrenmanlarda göstermiş olduğu başarıyı kalecim Ogün, Gümüşhanespor’da gösterebilir. Gümüşhanespor’un birinci kalecisi olmasa da ikinci kalecisi olabilecek konumda görüyorum. Şu bir gerçek ki Gümüşhane yönetiminden kimse gelip de bizim kalecilerimizin ya da futbolcularımızın antrenmanlarını izlemedi. Kelecim sporcularım, ‘hocam bizi gelip izlemiyorlar ki nasıl gideceğiz Gümüşhanespor’a ya da farklı takımlara’ diyorlar. Bu nedenle sporcular antrenmanlara moralsiz olarak başlıyorlar. Gümüşhanespor’un sporcularımı 2 sene elinde tutsa, sporculara hem moral olarak hem de gelecek açısından bir şeyler katmış olacak. Kısacası Gümüşhanespor alt yapıya, maddi anlama değil de gelecek anlamında destek vermiyor”

“Altını Çizerek Söylemek İstediğim 3 Konu Var”

“Bu güne kadar oynadığımız maçlarda diğer takımlar gelip sporcularımızı göstermiş oldukları mücadeleden dolayı tek tek tebrik ediyorlar. İhsan Pelit Telekomspor’un, Turgut Ataman İl özel İdaresinin hem başkanı hem de malzemecisi olarak amatör futbola canla başla hizmet ediyorlar. Altını çizerek söylemek istediğim 3 konu var. Birincisi, Gümüşhane’de Ercan Çimen olmasa spor dallarını kaybederiz. İkincisi, Gümüşhane’deki antrenörler birlik olamıyorlar. Birlik olamadıkları için de güç olamıyorlar. Üçüncüsü ise Gümüşhanespor, yönetimsel anlamda İstanbul odaklı ve birlik beraberlik yok. Sonuç olarak ceremeyi Gümüşhane’nin alt yapısı ve sporcusu çekiyor.”

Ramazan Yetim

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim