• BIST 9109.99
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 18 °C

SIKI VE GENÇ CİLDİN AMELİYATSIZ YOLU 'ULTHERAPY'

09.03.2016 17:39
SIKI VE GENÇ CİLDİN AMELİYATSIZ YOLU 'ULTHERAPY'
SIKI VE GENÇ CİLDİN AMELİYATSIZ YOLU 'ULTHERAPY'

Ameliyat olmak istemeyenler için alternatif bir yöntem olan Ultherapy hakkında konuşan Op. Dr. Bülent Cihantimur, bu yöntemle doğal ve fark edilir sonuçlar alınabileceğinin altını çizdi.
Cildin yaşlanma sürecinin 25 yaş sonrasında başladığını ifade eden Op. Dr. Bülent Cihantimur, ‘’Sebebi ise kolajen yapının eskisine nazaran daha az üretilmesidir. Eğer siz kolajen yapınızı sürekli aktif ve üretken tutarsanız, yaşlanma belirtilerinin önüne geçersiniz. Özellikle Ultherapy gibi yöntemler basit uygulaması, ameliyatsız ve kesisiz bir işlem olmasından ötürü, son zamanlarda oldukça fazla ilgi çekiyor. Ultherapy kolajeni aktif hale getirip, cildin kendi kendini onarması, sıkılaştırması işlemidir. Bu yöntemle doğal ve fark edilir sonuçların alınması mümkün olur’’ diye konuştu.

KOLAJENİ TETİKLİYOR
“Ultherapy, ultrason dalgalarıyla çalışan bir cihazdır. Cildin derin katmanlarına kadar ulaştığı için belirgin bir sıkılaştırma sağlar. Cildinizde eğer bir form kaybı yaşıyorsanız ancak derin katmanlara ulaşarak sorunu çözümlersiniz. FDA onaylı, ameliyatsız yüz germe uygulamalarına yeni bir soluk kazandıran Ultherapy, kolajeni tetikler ve istenen sıkılaşmayı sağlar. Tek seansla gözle görülür sonuçlar elde etmeniz mümkündür” diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, Estetik International kliniklerinde farklı cilt gençleştirme teknikleriyle uygulamayı kombine ettiklerini ve etkili sonuçlar aldıklarını ifade etti.

DOĞAL VE FARK EDİLİR SONUÇLAR
Ultherapynin yüz bölgesindeki genel sarkma ve kırışıklık tedavisinde kullanıldığını söyleyen Cihantimur, "Ultherapy özellikle boyun ve gıdıdaki sarkmalarda, üst göz kapağı düşüklüğünde, alın bölgesi kırışıklıklarında, yanaklardaki ve elmacık bölgesindeki form kayıplarında, zamanla düşen kaş bölgesinde, dekolte bölgesindeki kırışıklarda, sarkmış çene bölgesi çizgisinde kullanılır” dedi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim