• BIST 10248.09
  • Altın 2392.404
  • Dolar 32.3509
  • Euro 34.7737
  • Gümüşhane : 14 °C
  • Trabzon : 15 °C

ŞEHRİME VE HALKIMA SORMAM GEREKİR

11.02.2019 17:51
ŞEHRİME VE HALKIMA SORMAM GEREKİR
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor’un Olağanüstü kongresinde aday çıkmadı. Kulübün Gümüşhane Belediyespor olmasının teklif edilmesine ise Belediye Başkanı Ercan Çimen, “Bunu şehrime ve halkıma sormam gerekir” dedi.

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor’un Olağanüstü kongresinde aday çıkmadı. Kulübün Gümüşhane Belediyespor olmasının teklif edilmesine ise Belediye Başkanı Ercan Çimen, “Bunu şehrime ve halkıma sormam gerekir” dedi.

Akgül, Onursal Başkanlığı Bıraktı

Olağanüstü kongre olması sebebiyle mevcut yönetimin devam etmemesi durumunda kayyuma gitme ihtimali olması, salonda gergin bekleyişe sebep olurken, Onursal Başkan Hacı Osman Akgül’ün Onursal başkanlığı bırakması şaşkınlıkla karşılandı. Akgül’ün bundan sonra Belediye Başkanlarının Onursal Başkan olmasını teklif etmesi ve ısrarla Belediye Başkanı Ercan Çimen’e Onursal Başkan diye hitap etmesine ise, Çimen ısrarla hayır dedi.

Erzurum Örneği Verildi

Kulübün arkasında kurumsal bir kimliğin olmasının önemine dikkat çeken Gümüşhanespor’un isim değişikliği ile Gümüşhane Belediyespor olmasını teklif eden Akgül, “Şahıslar gelip geçici. Ama kurumlar kalıcıdır. Gümüşhane Belediyesi hep var olacaktır. Belediyenin ismi futbolcuya da, teknik heyete de ayrı bir güven verecektir. Bunun örnekleri ülkemizde oldukça fazla. Hemen yanı başımızda BB Erzurumspor örneği var” dedi.

Şehrime ve Halkıma Sormam Gerekir

Milletvekili Akgül’ün konuşmasının ardından söz alan Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ise, belediyenin böyle bir yükü kaldırmasının mümkün olmadığını belirterek, “Belediye olarak Süper Lige çıkmış hentbol takımını ligden çektik. Ülkemizin ekonomik durumu belli ve önümüzü görmemiz gerekiyor. Şehrimize söz verdiğimiz hizmetler var, bu hizmetler önceliğimizdir. Belediye olarak takımımıza dün destek olduk, bugün oluyoruz, yarında olmaya devam edeceğiz. Ancak bundan fazlasını yapmamız mümkün değil. Erzurum Büyükşehir Belediyesi, 2 katrilyon bütçeli bir belediye. Kıyas yapılması doğru değil” şeklinde konuştu.

Kongre sonrası olağanüstü toplanan mevcut yönetim kurulu yeni bir kongreye kadar, devam etme kararı aldı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim