• BIST 9676.24
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Gümüşhane : 25 °C
  • Trabzon : 21 °C

SARIYER MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

16.12.2020 10:48
SARIYER MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Gümüşhanespor, üç günlük iznin ardından Tekke köyünde bulunan Gümüşhanespor tesislerinde toplanarak gerçekleştirdiği antrenman ile deplasmanda oynayacağı Sarıyer karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Zonguldak Kömürspor müsabakasında sakatlanan kaleci C

SARIYER MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Gümüşhanespor, üç günlük iznin ardından Tekke köyünde bulunan Gümüşhanespor tesislerinde toplanarak gerçekleştirdiği antrenman ile deplasmanda oynayacağı Sarıyer karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Zonguldak Kömürspor müsabakasında sakatlanan kaleci Cengiz Biçer antrenmanda yer almadı.

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Bülent Demirkanlı yönetiminde çalışmalarına devam eden takımımız günü tek idmanla geçirdi.  Gerçekleştirilen çalışma sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Bülent Demirkanlı, Zonguldak Kömür karşısında iyi futbollarını 3 puanla süslemeyi başardıklarını söyledi.

Teknik Direktör Demirkanlı, “Üst üste puan kayıpları yaşamıştık. Bu bakımdan Zonguldak Kömürspor maçı bizim için çok önemliydi. Kazanıp önümüze umut dolu gözlerle bakmak istiyorduk. Nitekim de oyuncularımız çok istekli ve arzulu bir futbol ortaya koydular. Bu iyi futbolumuzun karşılığını da 3 puanla almayı başardık. Bu galibiyet oyuncularımızın kafalarını da ayağa kaldırdı. Bu galibiyetlerin devamı inşallah gelecek. Saldırı sonrasında yaralanan başkanımızın biran önce iyileşip aramıza dönmesini istiyoruz. Her geçen gün daha iyiye gittiği bilgisini alıyoruz. Futbolcularımızın da bu olaydan en az bir şekilde etkilenmeleri için çaba göstereceğiz. Bu hafta ligin güçlü ekiplerinden Sarıyer ile karşılaşacağız. Bu maça en iyi şekilde hazırlanacağız. Bu zorlu deplasmandan da iyi bir netice ile ayrılmak istiyoruz” dedi.

Haber Merkezi

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim