• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 25 °C
  • Trabzon : 23 °C

ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ

31.01.2018 09:10
ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ
Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhanespor’un şampiyon olmasını çok istediğini ve şehir olarak buna kenetlenmiş durumda olduklarını söyledi.

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, beraberindeki heyet ile birlikte Gümüşhanespor’un Yenişehir Stadı’nda gerçekleşen antrenmanını seyrederek futbolculara tatlı ikram etti.

Ziyaret kapsamında Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Kaya Büyükbayraktar ve kulübün yeni teknik direktörü  Güvenç Kurtar ile görüşen Vali Memiş, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Son iki yıldır finalde kaybeden bir Gümüşhanespor var” diyerek, “ Biz ilimiz genelindeki toplam 200 bin, dışarda yaşayan 700 bin ve neredeyse bir milyona yakın Gümüşhane vatandaşı ile Gümüşhanespor’un şampiyon olmasını çok istiyoruz. Şehir olarak, tüm yönetimimizle şampiyonluğa kenetlenmiş durumdayız” ifadelerini kullandı.

İnancımız Tam

Geçmişte görev alan bütün hocalara teşekkür eden Vali Memiş, “Daha önceki görev alan hereksin bu kulüpte çok emeği var. Şimdi ise Güvenç hocamızla birlikteyiz. Çok tecrübeli ve Türkiye’de futbol kamuoyunun çok yakından tanıdığı değerli bir isim. Kendisi bugün göreve başladı. Sıcağı sıcağına karşılamış olduk. Sporcularımıza güveniyoruz. Kulüp başkanımıza güveniyoruz. Bütün yönetime inancımız tam. Şuan 3 puan öndeyiz ancak futbolda her türlü netice var.  Biz, sahada maçları kazanmak istiyoruz. Öyle masa başındaki oyunlarla değil. Havası sert, suyu mert Gümüşhane insanının mutlu sona ulaşacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Başarı Kaçınılmaz

Yeni Teknik Direktör Güvenç Kurtar ise birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Birlik beraberlik içinde bir yere geldiğimi düşünüyorum. Başta sayın valim, başkanım olsun herkes burada. Şehir takıma çok büyük destek veriyor. Tabi bu ortamda başarı kaçınılmaz. İki senedir kaçan bir şampiyonluk var. Bir özlem var. İnşallah sadece şampiyonluk değil süper lige de çıkma hedefimiz var. Ben iddialı bir insanım ve hedeflerim büyüktür. Çalışacağız çalışacağız ve başaracağız. Taraftarımız, medyamız ve şehrin yöneticileri ile birlik beraberlik içeresinde bu işi başaracağız” açıklamasında bulundu.

Oyuncuları ve rakipleri tek tek incelediğini belirten Kurtar, “Spor adamı olduğum için üçüncü lig dahil bütün takımlara her zaman bakıyorum. Bugüne kadar hangi kadrolarla çıkmışlar, neler yapmışlar inceliyorum. Futbolculara da güveniyorum. Şimdi burada böyle bir destek gördükten sonra bu takımın başarılı olmaması mümkün değil. Bu destekle birlikte başarılı olacağız” ifadelerine yer verdi.

Kupayı Kaldıracağız

Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Kaya Büyükbayraktar ise şehirde tüm kesimin şampiyonluk istediğini kaydederek şunları söyledi:

“İnşallah hocamızla şampiyonluğu başaracağız. Bu şehri şu anda gelinen nokta itibari ile futbol kenti haline getirdik. Bunda sayın valimin, belediye başkanlarımın hepsinin bin bir çeşit emeği var. Birliktelik olduğu takdirde başarabilirdik. Şehrin içinde ve dışındaki Gümüşhanelilerden mesajlar alıyorum. İnanılmaz derecede olumlu bir tepkiler var. Ben hocamın bu işi başaracağına inanıyorum. İnşallah 5 Mayıs günü o kupayı Gümüşhane’ye getireceğiz. Hep beraber kupayı kaldıracağız.”

 

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim