• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Gümüşhane : 18 °C
  • Trabzon : 15 °C

ŞAMPİYONLUĞA GÖZ KIRPTI

18.02.2020 10:49
ŞAMPİYONLUĞA GÖZ KIRPTI
Türkiye Erkekler Voleybol 2.Lig, 2.grupta mücadele eden temsilcimiz Şiran Akademispor, lider SGK’yı 3-0 yenerek ilgin bitimine 1 hafa kala liderlik koltuğuna oturdu ve şampiyonluğa göz kırptı.

Türkiye Erkekler Voleybol 2.Lig, 2.grupta mücadele eden temsilcimiz Şiran Akademispor, lider SGK’yı 3-0 yenerek ilgin bitimine 1 hafa kala liderlik koltuğuna oturdu ve şampiyonluğa göz kırptı.

Şiran Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmaya Şiranlılar yoğun ilgi gösterdi. 

Tıklım tıklım dolu salonda karşılamaya iyi başlayan temsilcimiz ilk seti 25-18 alarak 1-0 öne geçti. İkinci sette üstün oyun sergileyen Şiran Akademispor 25-15 kazanarak setlerde 2-0 öne geçti. Çekişmeli geçen son seti de taraftarının desteğiyle 25-21 kazanan temsilcimiz karşılamayı 3-0 kazanarak liderlik koltuğuna oturdu.

Galibiyeti salonu dolduran taraftarıyla doyasıya kutlayan Şiran Akademispor’da As Başkan Doğan Dündar, “Sezon başında hedefimiz 1. Lig dedik. Geçen hafta deplasmanda lider Halk Bankı yenerek ikincilik koltuğuna oturmuştuk. Bu hafta sahamızda yeni lider SGK’yı 3-0 gibi net bir skorla yenerek liderlik koltuğunu ele aldık. Bitime bir hafta kala play off-u garantiledik. 8 maçtır yenilmiyoruz. Sahamızda hiçbir rakibimize bir set bile vermedik. Önümüzde zorlu play off grup maçları var. Ama biz kaliteli ve disiplinli bir takımız. Takım olarak biz inandık, Şiran’da inandı. Biz rakiplerimizden korkmuyoruz. Artık korkulan bir takım olduk. Pazar günü Ankara’da son maçımızı oynayacağız. Bu maçı da kazandığımız takdirde ligin resmi şampiyonu olarak kupayı Şiran’a getireceğiz. Bu günkü maçta takımızı yalnız bırakmayan Şiran halkına, Kaymakamımız Sayın Osman Oğuz Ekşi'ye, Belediye Başkanımız Sayın Mutlu Özel’e, sponsorlarımıza ve "Ötegeçe Aslanları" taraftar grubumuza çok teşekkür ederim. Liderliğimiz tüm Şiranlılara armağan olsun. O sene bu sene dedik. İnşallah hedeflediğimiz 1.Lig’e çıkacağız” dedi.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim