• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Gümüşhane : 10 °C
  • Trabzon : 14 °C

Şampiyon Muslu şampiyon sporcular yetiştiriyor

25.12.2016 13:24
Şampiyon Muslu şampiyon sporcular yetiştiriyor
Gümüşhaneli olimpiyat sporcusu Ercan Muslu’nun antrenörlüğünü yaptığı SAYDES Spor, Bölgesel Kros Liginde takım halinde Türkiye şampiyonu oldu.

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığının 2016 yılında faaliyet programında yer alan Bölgesel Kros Ligi Finali, Gaziantep’te yapıldı. Yıldızlar ve küçükler kategorisinde 126 takımdan 535 atlet mücadele ettiği şampiyonada Yıldız Erkekler’de SAYDES Spor kulübü Türkiye şampiyonu oldu.

SAYDES Spor antrenörü ve sporcusu olan Gümüşhaneli olimpiyat sporcusu Ercan Muslu, 2015 yılında kurulan atletizm takımının geçtiğimiz yıl da şampiyon olduğunu belirterek, SAYDES spor kulübü başkanı ve SAYDES yönetiminin her zaman sporcuların yanında olduğunu söyledi.

Kulüp yönetiminin kendilerine bütün yarışlarda ve antrenmanlarda dahi takip ettiğini ve destek olduklarını ifade eden Muslu, “Bizlerde gerek kulübümüzü gerek yönetimimizi mahcup etmedik. İki yıldır SAYDES sporun antrenörlüğünü yapıyorum. Sporcularımın başarısından dolayı mutluyum. Bu bir ekip işidir. Yönetim olarak sporcular olarak birlik olduk ve sonucunda şampiyonluğu aldık. Destek veren SAYDES spor kulübü başkanı Kürşad Emre Öğretmek bey'e, Saydes Genel Başkanı Hakan Seyran'a, SAYDES yönetimine emek veren sporcularıma teşekkür ediyorum. Sporcularıma yeni yarışlarında başarılar diliyorum. Başarılarımızın devamı geleceğine inanıyorum” dedi.

Muslu dünya şampiyonasında Londra’da koşacak

Muslu ayrıca olimpiyat oyunlarından sonra ciddi bir sakatlık geçirdiğini ve 4 aydır yarış koşamadığını belirterek, uzun süren tedavinin ardından yeniden antrenmanlara başladığını, 2017 yılı içerisinde dünya şampiyonası olduğunu, bunun için hazırlıklara başlayacaklarını ve Londra'da yapılacak olan Dünya şampiyonasında yarışacağını söyledi.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim