• BIST 9524.59
  • Altın 2495.87
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7115
  • Gümüşhane : 10 °C
  • Trabzon : 16 °C

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN

19.07.2018 14:22
SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN
Gümüşhane’de faaliyetlerini sürdüren Gülen Yüzler Beslenme Merkezi, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte başarılı katılımcılarına sertifikalarını verdi.

Kadın girişimci Filiz Şişman tarafından Gülen Yüzler Beslenme Merkezi işletmesi adıyla 1 yıl önce Gümüşhane’ye getirilen, dünyanın en büyük sorunlardan birisi haline gelen obezitede fazla kilolardan kurtulmak için dünyanın en fazla tercih ettiği sistem meyvelerini veriyor.  

‘Doğal ve dengeli bir yaşam’ sloganı ile yola çıkan Gülen Yüzler Beslenme Merkezi, Gümüşhane’de yüzden fazla vatandaşa sağlıklı beslenme ve uyguladığı Harbalife desteği ile kilo verdirdi. Aşırı kiloya bağlı olarak ortaya çıkan hastalıkların ise önüne geçti. Yaklaşık 90 ülkede 700 farklı şube ile hizmet vermekte olan Harbalife firması insanların beslenme alışkanlıklarını değiştirmeye çalışıyor.

Harbalife bağımsız distribütörlerinden Ebubekir Delibaşı, 7 yıldır bu firmada olduğunu söyleyerek şirketin içeriği hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Daha sağlıklı bir beslenme programı ile insanları yeniden hayata tutundurmak istediklerini söyleyen Delibaşı, “Ürünlerimizi insanlara ulaştırarak onların sağlıklı beslenmelerini sağlıyoruz. Gümüşhane de bir tane doğru beslenme merkezimiz var. İnsanlar buraya gelip ürünlerimizden faydalanıyorlar ve doğru beslenme konusunda bilgiler alıyorlar. Aldıkları bu eğitimi hayatlarında uygulayarak kilo alabiliyor kilo verebiliyorlar” şeklinde konuştu.

Harbalife firmasının dünya çapında bir numaralı beslenme şirketi olduğunu belirten Delibaş, “Dünyada özellikle spor alanında en iyileri besliyoruz. Ronaldo gibi ünlü futbolcularla çalışıyoruz. Gerekli araştırmalar yapıldığında görülmektedir ki Harbalife dünyanın en iyi destek firmasıdır” dedi.

Kısa süre önce Harbalife ailesi ile tanışan ve sağlık problemlerinden büyük iyileşmeler gözlendiğini kaydeden Ahmet Şemsi Keleşoğlu ise şu anki durumundan oldukça memnun olduğunu söyledi. Başlangıçta eşini götürdüğünü ancak zamanla kendi hayatında da uygulamaya koyduğu Harbalife desteği için “Hayatım değişti” ifadesini kullandı.

Keleşoğlu yaptığı açıklamada, “Kısa sürede 18 kilo verdim. Eskiden tansiyon hastasıydım ancak dengeli beslenme ve Harbalife desteği ile artık tansiyon ilacı kullanmıyorum. Şeker hastası adayıydım ancak şu an şeker ile ilgili hiçbir sıkıntım yok. Sabahları Harbalife Destek merkezimizde kahvaltılarımız var oraya gidiyoruz. Günlük olarak programımız var. Bol bol su içiyoruz ara öğün beslenmelerimiz var” diye konuştu.

Dört aydır sağlık kontrollerini düzenli olarak yaptırdığını ve hiçbir sıkıntısı olmadığını anlatan Keleşoğlu, “Sağlık açısından büyük yol kat ettim. Ramazan’da oruç tutarken zorlanıyordum. Ama bu ramazanda çok rahat oruç tuttum. Horlama ve daha pek çok şikayetimden kurtuldum” ifadelerini kullandı.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim