• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Gümüşhane : 22 °C
  • Trabzon : 17 °C

RÖVANŞI ALACAĞIZ

20.01.2017 18:49
RÖVANŞI ALACAĞIZ
Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımı antrenörü Ahmet Yılmaz Albayrak, ligin 15. haftasında karşılaşacakları Muğla Köyceğiz Belediyesispor’dan rövanşı alacaklarını söyledi.

 

Galibiyet Serisi Başladı

Sezona istediği başlangıcı yapamayan temsilcimiz ilk yarının son üç haftasında aldığı galibiyetler ile yeniden lige tutunmayı başardı. Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımı sezonun ilk yarısının son üç haftasında alınan üst üste galibiyetlere, ikinci yarının ilk maçında Anadolu Üniversitesi Gençlik Spor’u mağlup ederek devam etti.

Temsilcimiz 8 galibiyet ve 5 mağlubiyet ile topladığı 16 puanla 5. sırada yer alıyor. Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımı 1. Lig 15. Hafta karşılaşmasında Pazar günü Muğla Köyceğiz Belediyesi Spor Kulübünü konuk edecek. Aydın Doğan Spor Salonunda oynanacak karşılaşma saat: 12.00’da başlayacak.

“Planlarımız Kazanmak Üzerine”

Eskişehir Anadolu Üniversitesi maçıyla ikinci yarıya güzel bir başlangıç yaptıklarını dile getiren Temsilcimizin yardımcı antrenörü Ahmet Yılmaz Albayrak, gazetemize yaptığı açıklamada, “Bu hafta oynayacağımız Muğla Köyceğiz Belediyesi maçına ayrı bir önem veriyoruz ve bütün planlarımızı kazanmak üzerine yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Albayrak, “İlk yarıda şansız bir şekilde bir farkla kaybettiğimiz Muğla köyceğiz Belediyesi maçının kazanarak, rövanşı almak ve üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Bu maçı kazanacak inanca, hırsa ve güce sahip olduğumuzu düşünüyoruz” diye konuştu.

Tecrübeli antrenör daha sonra şunları kaydetti:

 “Her gün yaptığımız çift antrenmanla maçın hazırlıklarını sürdürerek, sporcularımızı hem fiziksel hem de psikolojik olarak bu önemli karsılaşmaya hazırlıyoruz. Pazar günü gülen taraf olmak istiyoruz. Bütün sporseverleri bu önemli karsılaşmada bizi desteklemeye davet ediyoruz.”

Sinan Uçar

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim