• BIST 9092.43
  • Altın 2324.208
  • Dolar 32.3599
  • Euro 34.9287
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 16 °C

ÖZDEMİR’DEN ZİYARET

02.12.2016 17:23
ÖZDEMİR’DEN ZİYARET
Trabzonspor Genel Müdür Yardımcısı Ulaş Uğraş Özdemir, gazetemizi ziyaret etti.

Trabzonspor Genel Müdür Yardımcısı Ulaş Uğraş Özdemir, gazetemizi ziyaret etti.

Özdemir, beraberinde Trabzonspor Medya Direktörü Can Karyağdı ve İdari Menajer Mert Tuncay ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Özdemir, Haber Koordinatörü İbrahim Özdemir ve gazetemiz çalışanları ile birlikte bir süre sohbet etti.

Gümüşhanespor-Trabzonspor’un Gümüşhane’de 18 Ocak 2017 tarihinde Ziraat Türkiye Kupasında oynayacağı karşılaşma için Gümüşhane’ye geldiklerini belirten Özdemir, 40 kişilik bir kafile ile karşılaşmadan bir gün önce Gümüşhane’ye geleceklerini söyledi.

Kendisinin de Gümüşhaneli olduğunu söyleyen Özdemir, “Gümüşhane ile Trabzon her zaman kardeş şehir olmuştur. Arada bulunan Zigana Geçidi dışında herhangi bir ayrılığımız yoktur. Trabzonspor olarak Gümüşhane’de yaşayan vatandaşlarımızın yüzde 90’ına varan oranının Trabzonsporlu olduğunu biliyoruz ve bundan çok büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

GÜMÜŞHANE SPOR KENTİ

Gümüşhane’nin merkez ilçe başta olmak üzere tüm ilçelerinin spora büyük önem verdiğini ifade eden Özdemir, şöyle devam etti:

“Gümüşhanespor, geçen haftaya kadar oynadığı ligde namaglup bir takımdı. Çok başarılı bir takımınız var. Voleybolda, hentbolda başarılısınız. Gümüşhane takımlarının başarıları bizleri de mutlu ediyor. Yıllarca Anadolu’nun tek voleybol takımı olan Torul Gençlik, bölgemizi büyük başarılarla birinci ligde temsil etti. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi takımlar Gümüşhane’ye gelmek zorunda kaldılar. Bu azımsanmayacak bir başarıdır. Şu anda da Ziraat Türkiye Kupasında gruplara kalan Gümüşhanespor’la aynı gurupta olmaktan çok memnunuz. Yapacağımız her iki karşılaşmanın da zorlu geçecek ancak bu iki karşılaşmada da kaybeden değil kazananlar olacaktır. Çünkü biz iki kardeş şehiriz.”

BİRLİKTE SEYREDECEĞİZ

Trabzon’da olduğu gibi Gümüşhane’de de oynanacak olan kupa karşılaşmasını Trabzonspor taraftarları ile Gümüşhanespor taraftarlarının bir arada, kol kola seyredeceklerini dile getiren Özdemir, “Başta gazeteniz olmak üzere, Gümüşhane’de yayımlanan gazetelerde Trabzonspor haberlerine de yer verilmesi bizleri çok mutlu ediyor. Bu nedenle teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Koordinatörümüz İbrahim Özdemir ise ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, Özdemir ve beraberindekilere teşekkür etti.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim