• BIST 9809.62
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 29 °C
  • Trabzon : 23 °C

OYUNCULARIM YÜREĞİYLE OYNUYOR

02.12.2016 15:19
OYUNCULARIM YÜREĞİYLE OYNUYOR
Ziraat Türkiye Kupası H grubundaki ilk maçında sahasında Trabzonspor’u 2-1 mağlup eden Gümüşhanespor’un Teknik Direktörü Tarık Daşgün, Trabzonspor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, oyuncularının yüreği elinde oynadığını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası H grubundaki ilk maçında sahasında Trabzonspor’u 2-1 mağlup eden Gümüşhanespor’un Teknik Direktörü Tarık Daşgün, Trabzonspor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, oyuncularının yüreği elinde oynadığını söyledi.

Daşgün, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2-1 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, her maçı kazanmak için oynadıklarını vurguladı.

Daşgün, her maçı ayrı ayrı düşünerek hazırlandıklarını belirterek, "Bizim açımızdan maç mücadele içerisinde geçti. Gruplara galibiyetle girmek keyifli. Oyunun büyük bir bölümünde mücadele görüntüsü verdik. Bizim için mücadele hem ligde hem kupada devam ediyor ama bizim için lig şampiyonluğu daha önemli. Biz maç maç bakıyoruz ve önümüzde hangi maç var ise ona hazırlanıyoruz. Kesinlikle ve kesinlikle kazanmak için çıkıyoruz. Karşımızda bir Süper Lig takımı vardı. Biz mücadelemizi ettik, direndik. Rakip baskılı oynadı ama direncimizi kıramadılar. Ben özellikle sıkıntılı olması ve ağrılarına rağmen devam etmesinden dolayı önce Oğuz'u sonra bütün takımı kutluyorum" dedi.

“Benim oyuncularımın hepsi yüreği elinde oynuyor”

Oyuncularının yüreği elinde oynadığını belirten Daşgün, sözlerini şöyle tamamladı:  “Biz ratosyonlu oynadık ama oynayan, oynamayan, sonradan oluna giren, girmeyen, yedek oyuncu anlamında kimse yok. Kim oynarsa oynasın benim hepsine inancım ve güvenim sonsuz. Uzun süreden sonra oynayan oyuncularımız da vardı. Benim oyuncularımın hepsi yüreği elinde oynuyor. Şampiyonluk yolunda bu da bizim büyük bir silahımız." 

SABIR İSTİYORUZ VE DESTEK BEKLİYORUZ

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta da yaptığı açıklamada, hem hocasına hem de kurdukları yapılanmaya sonsuz şekilde güvendiğini söyledi. Başkan Usta, “Çok büyük emekler harcadık. Mutlaka karşılığı gelecektir. Sabır istiyoruz ve destek bekliyoruz” değerlendirmesini yaptı.

Gelinen noktadan kendilerinin de büyük üzüntü duyduğunu, ancak ilerleyen zaman zarfında attıkları sağlam temellerin sportif olarak da sonuç vereceğini dile getiren Usta, teknik direktör Ersun Yanal’a destek mesajlarını tekrarladı. Trabzonspor camiasından bu geçiş sürecinde destek ve sabır isteyen Başkan Muharrem Usta özetle şu ifadeleri kullandı: ‘Top 3 direğin arasında da geçecek’ “Hocamız en üst seviyede motive bir şekilde çalışıyor. Gerçekten de kendisinin kötü sonuçlar sebebiyle ne kadar üzüntülü olduğunu biliyorum. Kaliteli oyuncularımız ve çok iyi bir hocamız var. Fakat top 3 direğin arasından geçmediği sürece söyleyecek fazla söz olmuyor. En kısa zamanda taşlar yerine oturduktan sonra bunun da olacağına tüm kalbimle inanıyorum.”

OYUNCULARDAN AÇIKLAMA

Gümüşhanespor, Trabzonspor’u Ziraat Türkiye Kupasında 2-1 mağlup ederken futbolculardan dikkat çeken açıklamalar geldi..

Gümüşhanespor, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında Trabzonspor'u 2-1 mağlup etti.  Gümüşhanespor’da Cumhur, “Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Güzel bir galibiyet oldu. Biz Trabzonspor’un gücünü biliyoruz. Onlar zor zamanlar geçirmesine rağmen büyük takım. Bizim hedefimiz oynadığımız mücadeleyi iyi futbolu Trabzonspor karşısında oynamak için sahaya çıktık. Mücadeleyi iyi yapıp istediklerimizi belirli ölçüde yaptık. İkinci yarı baskı yedik ama şans bizden yanaydı. Galip geldik, Trabzonpor’a bundan sonra başarılar diilyorum” dedi.

LİG FARKI OLSA DA

 Menderes ise, “Oynayan oynamayan bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum. Biz buraya gelirken arada her ne kadar lig farkı olsa da Ziraat Türkiye Kupasına renk katmaya geldik. Yaşadığımız bazı sakatlıklar oldu. O da nazarımız olsun. Trabzonspor’a bundan sonra başarılar diliyorum” dedi.  TRABZON HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Takım kaptanı Koray Uysal ise, “Trabzon halkına çok teşekkür ediyorum. Bizi çok güzel karşıladılar. Ligde de iyi konumdayız. Kupada da maç maç, ligde de maç maç düşünüyoruz. Her maçı kazanmak için çıkacağız. Kaleci oğuz kardeşimiz sakatlandı. Çok iyi toplar çıkardı. Trabzonspor kötü günler geçiriyor. Başarılar diliyorum. İnşallah düzelirler” dedi.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim