• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 14 °C
  • Trabzon : 19 °C

OSMAN AKGÜL VE CİHAN PEKTAŞ’DAN DESTEK

06.11.2015 12:17
OSMAN AKGÜL VE CİHAN PEKTAŞ’DAN DESTEK
AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Osman Akgül ile Cihan Pektaş, Voleybol 2. Ligi B Grubunda mücadele eden Torul gençlik Kulübü Başkanı Özden Bostan ve sporcuları ziyaret etti.

 

Başkan Özden ile bir süre sohbet eden Akgül ve Pektaş, takımın durumu hakkında bilgi aldı.

Osman Akgül, Voleybol 1. Liginde mücadele ederken geçen sezon sonu küme düşen Torul Gençlik’e her türlü desteği vereceklerini belirterek, “İlimizdeki tüm spor dallarına gerekli katkı ve destekte bulunduk. Torul Gençlik’i yeniden birinci ligde görmek istiyoruz. Bu nedenle Torul Gençlik’e sponsor olacağım” diyerek gerekli her türlü desteği sağlayacağını söyledi.

Cihan Pektaş ise voleybolun Gümüşhane’de büyük ilgi gören bir spor dalı haline geldiğini kaydederek, “Bu sevgide Torul Gençlik’in elbette büyük katkısı var. Geçen sezon yaşanan bazı sıkıntılardan dolayı küme düşmesi hepimizi ve spor camiasını üzdü. Biz, Torul Gençlik’i yeniden birinci ligde görmek istiyorum. Bu nedenle takımımıza her türlü maddi ve manevi desteği sağlayacağım” dedi.

Kulüp Başkanı Özden Bostan ise Akgül ve Pektaş’ın kulübe gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek, “Geçen sezon bir kaza yaşadık. Ancak bu yıl hedefimiz yeniden birinci lige çıkmaktır. Çok iyi bir takımımız var, mücadele eden genç bir takıma sahibiz. Sayın Akgül ve Sayın Pektaş’ın verecekleri maddi ve manevi destek ile daha da güçleneceğiz. Bu nedenle ziyaretlerinden ve gösterdikleri ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Akgül ve Pektaş’ın ziyaretine Torul belediye Başkanı Nidai Köroğlu ile AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse de katıldı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim