• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Gümüşhane : 25 °C
  • Trabzon : 21 °C

ÖRÜMCEK AĞI İLE SELÜLİTLERDEN KURULMAK MÜMKÜN

29.12.2015 11:30
ÖRÜMCEK AĞI İLE SELÜLİTLERDEN KURULMAK MÜMKÜN
Uzman Dr. Nihal Ergen, örümcek ağı, gençlik ipi, organik iplik gibi marka haline getirilmeye çalışılan uygulamalarla selülit problemlerini de ortadan kaldırdığını söyledi.

Yaşla beraber sadece yüzümüzde değil tüm vücudumuzda kollajen kaybına bağlı olarak kırışıklık ve deformite geliştiğini belirten FBM Özel Tıp Merkezi Uzm. Dr. Nihal Ergen, “Cildimizin destek yapısını oluşturan kollajen ve elastin lifler orta yaşlara doğru hızla bozulmaktadır. İp uygulamalarıyla bu olumsuz gidişatı durdurmak hatta bir süre geri almak mümkün hale gelmiştir” dedi.
İple gençleştirmenin bazı farklı isimlendirmelerle adından sıkça söz ettirdiğini ifade eden Ergen, “Cilt altına yerleştirilen ve yapısı gereği vücut tarafından emilip ortadan kaldırılan bu iplerle sanıldığı gibi sadece yüzde değil, vücudun diğer bölgelerinde de toparlanmalar sağlanmaktadır. Boyun ve dekolte bölgesindeki kırışıklıklarda hatta bacaklarda sıkılaşmaya yardım ettiğinden selülit problemine de çare olan bu uygulamanın kalıcılığı ise iki yıl sürmektedir. Muayene sırasında problemli bölgeler tespit edilerek ip tipi ve adetine karar verilir. İşlem sonrası iyileşme sürecinde çekilme hissi ve hassasiyet normal olup tavsiyelere uyulduğu takdirde rahatlıkla atlatılmaktadır. Böylelikle ameliyatsız mümkün olmayacağı zannedilen birçok problem çözüme ulaştığından merkezimize danışarak konu hakkında bizden görüş almalarını öneriyoruz” diye konuştu.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim