• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Gümüşhane : 10 °C
  • Trabzon : 15 °C

Namağlup Yola Devam

11.10.2016 16:59
Namağlup Yola Devam
Spor Toto 2. Lig kırımızı grupta mücadele eden Gümüşhanespor, ligin altıncı haftasında Kayseri Erciyesspor’u kendi evinde 1-0 yenerek grubunun tek namağlup takımı olarak yoluna devam ediyor.

Spor Toto 2. Lig kırımızı grupta mücadele eden Gümüşhanespor, ligin altıncı haftasında Kayseri Erciyesspor’u kendi evinde 1-0 yenerek grubunun tek namağlup takımı olarak yoluna devam ediyor.

Temsilcimiz, Türkiye Futbol Federasyonu 2016-2017 sezonu 2. Lig Kırımızı grubuna geçen sezonu 1923 Aydınspor’da geçirmiş Teknik Direktör Tarık Daşgün ile sezona şampiyonluk parolası ile başladı. Kırmızı Beyazlılar 6 haftalık lig periyodunda 3 galibiyet, 3 beraberlik alarak 12 puan ile ligde ikinci sıraya yerleşti.

Tarık Daşgün Farkı

Gümüşhanespor’da ikinci yılını geçiren Ali Özgün, ligde 4 gol, Türkiye Kupası’nda 1 gol, toplamda attığı 5 gol ile temsilcimizin gol yükünü taşıyor. Kırmızı Beyazlı temsilcimiz rakip filelere 6 gol bırakırken kalesinde sadece 2 gol gördü.  2015-2016 sezonunda Fatih Akyel yönetiminde geçirdiği ilk 6 haftayı 1 galibiyet 4 beraberlik 1 mağlubiyet ile 5 puan toplayan temsilcimiz rakip ağları 7 kere sarsarken kendi kalesinde de 7 gol gördü.

Temsilcimiz zorlu lig maratonuna forvet oyuncuları Hüseyin Ali Pala ve Ali Özgün ile devam ediyor. Forvet oyuncularından Ali Özgün’ün 5 gollük performansına karşılık, Hüseyin Ali Pala henüz golle tanışamadı.

Kayseri Erciyesspor maçının ardından değerlenmelerde bulunan Asbaşkan Mutlu Gürler, “Kayseri Erciyes ile oynadığımız maçın beklediğimiz gibi zor bir müsabaka oldu. Grubun en alt sırasındaki ekiple, onun adına varlık yokluk mücadelesi bizim için ise süreklilik ve yükselen grafiğimizi koruma yönünde önem derecesi yüksek bir maç oynadık” ifadelerini kullandı.

Skor ne olursa olsun üç puanın sahibi olmanın mutluğunu yaşadığını ifade eden Gürler,  “Biz önümüzdeki haftalarda skor üretmede daha başarılı bir grafik çizmek istiyoruz.  Bu hafta elde edilen sonuç zorluk derecesi nedeni ile istisna tutulabilir. Gelecek haftalarda bu yönde önemli gelişmeleri birlikte izleyeceğiz diye umut ediyoruz. Altıncı haftanın sonunda vardığımız yer elde ettiğimiz puan toplamı ve yükselen form grafiğimiz ile hedeflerimiz bakımından olumlu bir noktadayız” dedi.

“Huzurlu Bir Sezon Yaşatmak İstiyoruz”

Gürler, “Galibiyetlerimizi istikrarlı bir yürüyüşe dönüştürmemiz gerekiyor ve taraftarımıza huzurlu bir sezon yaşatmak istiyoruz. Her zaman olduğu gibi geride kalan haftadan çok gelecek maçı düşünmek hazırlıklarımızı ona göre planlamak durumundayız” dedi.

Gürler daha sonra şunları kaydetti:

“Dikkat edilecek olursa grupta güçler dengesi her an değişebilecek durumda ama zamanla taşlar yerine oturacak. Biz bu günden itibaren ligin dengesini elinde tutan ekip olmak iddiası ve hedefi doğrultusunda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.  Şimdi kupada Konya Anadolu Selçuklu Belediyespor lig maratonunda da Hatay deplasmanında galibiyete odaklanmış durumdayız.  Bu dönemeçten de yüzümüzün akıyla çıkıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Şimdiden sporcu ve teknik kadromuza başarılı bir hafta diliyor geride kalan maçlar da gösterdikleri özveri ve emekleri için teşekkür ediyorum.” 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim