• BIST 9693.46
  • Altın 2511.516
  • Dolar 32.573
  • Euro 34.7679
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 14 °C

MUTLAK GALİBİYET BEKLİYORUZ

05.02.2016 13:38
MUTLAK GALİBİYET BEKLİYORUZ
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Gümüşhanespor’un As Başkanı Mutlu Gürler, 7 Şubat Pazar günü saat 13.00’da Tokatspor’a konuk olacaklarını, Tokat deplasmanına kesin galibiyet için gideceklerini söyledi.

“Tüm Kadroyla Tokatspor Deplasmanına Gideceğiz”

Gürler, gazetemize yaptığı açıklamada, takım içerisinde sakat oyuncularının olmadığını belirterek, “Gümüşhanespor-Tuzlaspor maçında takımımızın en iyi oyuncularından biri hakemin vermiş olduğu yanlış bir kararla kırmızı kart gördü ve oyun dışı edilmişti. Kırmızı kart gören Salih Zafer Kurşunlu’da dahil Tokatspor deplasmanına tüm kadroyla gideceğiz” dedi.

“Hakemlik Statüsüne Olan Güven ve Saygı Zedeleniyor”

Gürler, kendi evimizde oynadığımız Tuzlaspor- Gümüşhanespor karşılaşmasında hakemlerin verdiği yanlış kararları eleştirerek, “Hakemin vermiş olduğu kırmızı kart kararı maçın bütün dengesini değiştirmişti. Takım içerisinde en iyi oyuncularımızdan birini kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Kırmızı kart görmemiz skoru etkiledi. Oyuna etki eden hakem kararları Türkiye’de hep tartışılıyor. Bu hem ı sporun gelişmesini engelliyor hem de hakemlik statüsüne olan güven ve saygı zedeleniyor. Biz bu durumun düzelmesini bekliyoruz” diye konuştu.

“Telafi Etmek İçin Gidiyoruz”

Gürler, Tokatspor-Gümüşhanespor karşılaşması ile ilgili olarak da şu açıklamada bulundu:

“Tokatspor deplasmanında sahanın ve havanın durumuna göre alternatif futbolcularımıza da şans verme durumumuz olabilir. Antrenörümüz Fatih Akyel’in bu konuda çok hassas davranacağından eminim. Gümüşhanespor, çok güçlü bir kadroya ve yedek oyunculara sahip, alternatif futbolcu konusunda sıkıntı çekmeyeceğiz. Tokatspor deplasmanından da iyi bir sonuçla dönmek ve hedefimiz olan Play-Off’lara gitmek istiyoruz. Tokat’a,ilk yarı bizden aldığı puanı telafi etmek için gidiyoruz. Alacağımız galibiyeti taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz.”

Gümüşhanespor, ilk yarının 4. Haftasında Tokatspor’a kendi evinde 2-1 yenilmişti. Kırmızı-Beyazlı ekip gittiği Tokat deplasmanına ilk yarıda aldığı mağlubiyeti Tokatspor’a kendi evinde tattırmak istiyor. Temsilcimiz, 20. Haftada Tuzlaspor karşısında aldığı beraberliği de Tokat deplasmanından alacağı galibiyetle unutmak istiyor.

Edindiğimiz bilgiye göre Kırmızı-Beyazlılar Bayburt Grup Özel İdare'den sol bek oyuncusu Selçuk Çalışır ve Karşıyaka'dan orta saha oyuncusu Burak Gümüş ile sözleşme imzaladı.

Ramazan Yetim

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim