• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 18 °C
  • Trabzon : 19 °C

Muslu olimpiyat barajını ikinci kez geçti

12.04.2016 13:37
Muslu olimpiyat barajını ikinci kez geçti
Muslu olimpiyat barajını ikinci kez geçti

Gümüşhaneli milli atlet Ercan Muslu, Hollanda’nın Rotterdam kentinde yapılan Rotterdam maratonunda kendi derecesini 42 saniye geliştirerek olimpiyat barajını bir kez daha geçti.

Kenya’da Dubai maratonu için 2 ay kamp yapan ve Dubai Maratonunda Rio’da yapılacak olan olimpiyat vizesini ve en iyi derecesiyle alan Muslu, 2,5 ay önce maraton koşmasına rağmen en iyi kişisel derecesini 42 saniye daha geliştirerek 2.16.44 saniye ile olimpiyat barajını birkez daha en iyi derecesiyle yeniledi.

Geçtiğimiz yıl maraton öncesi rahatsızlık yaşamasına rağmen olimpiyat barajının 28 saniye gerisine düşen fakat bu kadar yaklaşmışken yılmadan, pes etmeden çalışmalarına devam eden Muslu, kendisine bu yolda en büyük maddi ve manevi destek veren SAYDES Genel Başkanı ve Saydes Spor Kulübü başkanı Kürşad Emre Öğretmek’e, Türker Yeniçeri’ye teşekkür etti.

Muslu, “Yine bana bu derecemi koşmamda yol gösteren eski milli sporcu Satılmış Atmaca abime, antrenörüm Can Küçükbilgili’ye, Gümüşhane Valimiz Sayın Yücel Yavuz beye ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz İsrafil Aslan bey'e, Federasyon Başkanımız sayın Fatih Çintimar beye, Gümüşhane atletizm antrenörü Arif Demir hocama teşekkür ederim” dedi.

Destek verildiği sürece yapılamayacak bir şey olmadığının altını çizen Muslu, 4 yıl öncesine kadar olimpiyat barajı denediğini fakat maddi yetersizlikler nedeniyle istediği başarıyı bir türlü elde edemediğini hatırlatarak, “Bana destek verdiler. Bende çok şükür kimsenin desteklerine umursamazlık yapmadım. Koştum, olimpiyat barajını 2,5 ayda 2 defa yeniledim. Destek verenlerden Allah razı olsun” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Kaynak: http://www.gumushane.gen.tr/v2/spor/muslu-olimpiyat-barajini-ikinci-kez-gecti-h14789.html#ixzz45bj4dTIy 
Follow us: @gumushane on Twitter | gumushane.gen.tr on Facebook

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim